Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, iškilo žiauri problėmą, tai prie reikalo: Isijungiu pc palaukiu kol užsikraus ir pnš, einu į internetą ir atrodo, kad ligtais kažkas valdytu mano PC ira toks jausmas žiauriai durnas požimiai:

1.Kartais pradedą neklausyti klavetura, arba rašau koki žodi ir belenkokia raidė pasibugina pvz: Sveiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikas, klavetura beveik nauja, nei vienas migtukas nesibugino, šita sakini rašydas klavetura lig specealiai išsijunginejo

2.Kartais žiuriu pvz youtube.com žiuriu žiuriu klipą iš oro klipas iki galo prasisuką

3.Noriu iklijuot sakini nusikopijaves pvz Sveiki vieną karta iklijuoju o pasidaro kad kokiu 20kartu isiklijuotu.

4.Ant kito pc bandžiau šitą klavetura buvo viskas oky nei isijunginėjo nei ką.

Ir svarbiausia, kad acisiunčiau Anti-Trojan mokamą versiją, poto Kasperski antivirusine ira irgi mokama ir negaudo jokio viruso, viską bandžiau, bet čia ira kažkoks JPG virusas garantuoju sau. Nes į skype draugas aciunte pažiurek www.............lt isijungiau ir rašo parsisiuskite isijungiau ir nieko neišmete tada persikrove PC, poto einu i My Documents/Downloads virš 1000failu rodo prisiustu bet ju ijungt neimanomą niekas nepadeda gal žinot kaip išjunkt šitą bi... užp... jis jau mane

P.S šitą tema rašiau apie 38min dėl šitokiu problėmu

Man pačia jau nebe juokinga niekada nebuvo tokiu problėmu.

Redaguota , nario KentFAN

Tas pats, buvo viruso jokio, į skype čhata iš oro įrašo "as duchas" ar ką nors tokio. Iš pradžiu išjungiau kompą o vėliau sužinojau, kad ten su vieną SA:MP gamemodų buvo, bet tas virusas nėra lengvai padaromas, kažkoks ten vienas asilas jį buvo nusipirkęs, ir jis yra vienkartinis ir panaudojo į mane. Ištryniau modifikaciją, tokių dalykų nesikartojo. Bet geriau jei nežinai perašyti windowsus, ką tu žinai. Galbūt tavo tevai vesdami į banką ar ką nors slaptažodi ir gali nusivogti. Arba padaryti system restore. Galbūt bus įsaugotas perašius windowsus, ar seniau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...