Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ankščiau ir aš būvau moderatorius, ir visi ant mūsų 'stumė' kad mes neaktyvus. Dar pabūsiu jūsų vietoje ir pastūmsiu ant esamų moderatoriu.

http://www.supergames.lt/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

Aiškiai matosi:

Kad 'DEIVIDAS:' paskutinį kartą buvo prisijungęs taippat 'Moderatorius' buvo prisijunges 2012 Lap 19 20.

taip pat 'Moderatorius' buvo prisijunges 2012 Grd 15 20:17.

pastebėjau kad yra tik 2 aktyvus moderatoriai, tai assasinas ir sneroq o kiti - tynginiai.

Sveiki, ankščiau ir aš būvau moderatorius, ir visi ant mūsų 'stumė' kad mes neaktyvus. Dar pabūsiu jūsų vietoje ir pastūmsiu ant esamų moderatoriu.

http://www.supergame...tats&do=leaders

Aiškiai matosi:

Kad 'DEIVIDAS:' paskutinį kartą buvo prisijungęs taippat 'Moderatorius' buvo prisijunges 2012 Lap 19 20.

taip pat 'Moderatorius' buvo prisijunges 2012 Grd 15 20:17.

pastebėjau kad yra tik 2 aktyvus moderatoriai, tai assasinas ir sneroq o kiti - tynginiai.

Kam čia skundų maišu būti? :)

christinanewcopyfa0.jpg

Kaip suprasti skundų maišu? Aiškiai matosi kad nėra aktyvus, kodėl kai aš buvau moderatorius visi stumė kad neaktyvus neaktyvus, kodėl aš neturiu teisės to paties daryti? Tegu valo forumą su tom supistom šudservių reklamomis.

Kai pats buvai, ir nieko nedirbai, tai pohuj buvo, o dabar kai jau tokių pačių paprastų vartotojų vietoj kaip ir mes visi tai jau blogai, kad moderatoriai neaktyvūs? ;]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...