Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki noreciau pranesti apie aferizma. Aš kurdamas SA:MP Serveri ieškojau scripterio ir vienas man parase jo skype rexas17

Nu taip is pradziu dėl kainu ir pns kalbejom o aš tada paklausiau ar noretum dirbti dėl projekto tas sutiko sakau man reik tokiu tokiu sistemu tas sako grj 10lt nu sumokejau aisq tu sistemu negavau tada aš juo dar pasiklioviau jis po biški tempe tempe guma ir vis neduodavo tu sistemu. Ir kažkuria diena paklausė gal reikia dizaino? nu aš paklausiau kiek kainuotu nupiešimas+sukodavimas sako apie 10lt.

Tai sakau ok piešk varau iki pardės sask pap aš jam nusiunčiau viska lt ir klausinėju kaip einas ir pns. Tas sako viskas okei greit piesti bajgsiu. O dbr po 3sav Raso. Dar nebajgiau pišti radau koduotoja kuris sukoduotu už 10lt. sakau tj gerai juk tu dar mano 10lt turi gi as uz juos nk neimiau. Tas sako siusk dar 10lt sakau nebesvaik tigi tu man dar 10lt skoloi (jis man buvo 20Lt) skoloi nes jokios sistemos nebuvau gaves. Taigi tikiuosi jums neatsitiks tokiu bajeriu ir nepasitikėkit žmoniems kurie prašo lt nors jau siuntete automatiškai jūs nk nebegausite. Na jeigu tas scriptas jau ilgiau sudaromas tai aisq kaina bus didesne. Atsimenu parašiau vienam scripteriui del sistemos tas sako siusk lt duodu nusiunčiau ir iškarto gavau.

P.S Geras scripteris Yiin

P.S Aferistas (scripteris) Mindaugas

Pasisaugokite jo

Nėra labai svarbi ta reputaciją, pasitikėk tais kurie yra žinomi, kaip pats rašai Yiin, Reamis ir t.t. Bėja pats čia savę apsigavai, jau buvai sumokėjas tau jis jokių sistemų nepadarę, o tu dar iš jo dizainą pirkai. Reikia ir patiems šiek tiek mąstyti, prašyti kad parodytu, kad per skype vaizdą bent dizaino kodo pradmenys parodytu ir t.t.

Netikiu , kad Yinn galėjo padaryt tokį zapadlo. Kiek kartu siūlau jam eiti ar sukurti tam tikras sistemas projektui už pinigus jis atsisakydavo , nes pats pripažindavo , kad neturi laiko ir dirbą prie savo projektų. Taip , kad šis žmogus tavęs tikrai negalėjo apgauti.

Tai Yiinas jo ir neapgavo tiesiog parašę kad jis geras skripteris, o po apačia apie ta aferistą. :)

Sveiki noreciau pranesti apie aferizma. Aš kurdamas SA:MP Serveri ieškojau scripterio ir vienas man parase jo skype rexas17

Nu taip is pradziu dėl kainu ir pns kalbejom o aš tada paklausiau ar noretum dirbti dėl projekto tas sutiko sakau man reik tokiu tokiu sistemu tas sako grj 10lt nu sumokejau aisq tu sistemu negavau tada aš juo dar pasiklioviau jis po biški tempe tempe guma ir vis neduodavo tu sistemu. Ir kažkuria diena paklausė gal reikia dizaino? nu aš paklausiau kiek kainuotu nupiešimas+sukodavimas sako apie 10lt.

Tai sakau ok piešk varau iki pardės sask pap aš jam nusiunčiau viska lt ir klausinėju kaip einas ir pns. Tas sako viskas okei greit piesti bajgsiu. O dbr po 3sav Raso. Dar nebajgiau pišti radau koduotoja kuris sukoduotu už 10lt. sakau tj gerai juk tu dar mano 10lt turi gi as uz juos nk neimiau. Tas sako siusk dar 10lt sakau nebesvaik tigi tu man dar 10lt skoloi (jis man buvo 20Lt) skoloi nes jokios sistemos nebuvau gaves. Taigi tikiuosi jums neatsitiks tokiu bajeriu ir nepasitikėkit žmoniems kurie prašo lt nors jau siuntete automatiškai jūs nk nebegausite. Na jeigu tas scriptas jau ilgiau sudaromas tai aisq kaina bus didesne. Atsimenu parašiau vienam scripteriui del sistemos tas sako siusk lt duodu nusiunčiau ir iškarto gavau.

P.S Geras scripteris Yiin

P.S Aferistas (scripteris) Mindaugas

Pasisaugokite jo

Tu debile, nesupranti jog juo pasimeta kažkoks nusūses padaras. Yiin skype yra visiškai kitoks negu šitas, nemanau jog jis kažką apgautu, jis nėra toks žmogus.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

O tu supranti jo ne toks skype, aš jį turiu tarp skypes, ir tikrai malonus žmogus ir tikrai daugybe dalykų jis sugeba, ir tikrai geras skripteris, paprasčiausiai čia kažkas bandė apgauti.

Ne taip supratai, pats žinau kad jis geras skripteris, bei tokių nesąmoninu pagal mane nedarytu. Bet jis parašę apie kažkokį asmenį ne apie Yiin. O poto baigės pasakoti apie ta vagi parašę. Kad Yiinas yra geras skripteris kas yra tiesa, o ne kad vagis.

Matosi pats kaltas žmogus. Kodėl? Tai va:

1. Kad visus pinigus pervedė, kurios sistemos dar net nėra. Reikėjo geriau tik dali persiusti ir kai būtų gavęs sistemas tik tada paskutine dalį pervesti.

2. Jei jau matė, kad jau apgavo su sistemom tai kam reikia pirkti dar dizainą, juk vistiek antrą kartą apgaus.

Kitą kartą palinkėsiu taip nepasigauti :)

visada pasitikėk tik patikimais. t.y. tais kurie forume turi aukštą reputaciją. pasiskaitinėk daugiau apie kiekvieną žmogų, kuris bando tau kažką įsiūlyt

Dėja, jai kalbi apie + rep tai, tai visiškai nenusako jo žinių, tačiau yra ir kitokia reputacija, kai žmogų gerbe forumo nariai, kurie vėlgi turi ne daug +rep o yra gerai žinomi ir nusipelne pagarbos o ne kažkokie kvailei su 100 +rep kurie kalba ir nusikalba.

PS. Ne apie Yiin, eina kalba o apie kitą veikėją.

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...