Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vakar taip galvojiau galvojiau, kazkaip i galva atejo mintys kurti Nauja SAMP serveri, pradeti viska nuo pradziu, Perdaryti VISA gamemoda, komandos kaikurias ir kt, miestas noriu kad butu atsikiras no kitu servu kai SF jis jau senai igrisantis yra, tai kad noriu pradet nuo Los Santos daugelis mano kad Los santos yra labai levas(blogas) Miestas ten nera idomiu daliku negraziai sumapinta ir p.s bet su normalia komanda noreciau sukurti Labai iskirtini serveri, tai vat komanda ieskoma tikrai labai labai rimta. nereikia man tokiu kur verkia kad kitas kazka daro, ten kad pikstasi visalaik tarpusavi, ir p.s man tokiu tikrai nereikia.

Tai va Pradesiu no komandos man manau reiketu no pradzios

• Scripteri(Patirusio kuris moketu daug ka padarit su pwn)
  • Mapperio(kad man vienam nereiketu varkt)
  • Remejo(-)
  • Reklamerio(-)

Tai va Serveri tikrai ilgai darisim, stengsimes manau kad tokiu atsiras kurie noretu daryti serveri, ir neeiti i minusa su tokiu serveriu, mano manimu jai ilgai dirbsim i - neeisim, tai va.

Tai kad Rasikit cia arba skype:vladenia134

Visa kita informacija ir detales aptarsime cia arba skype, jai yra klausimu klauskite :)

(redaguota)

Galėčiau būt puikus reklameris :) Scripteri 1 pažystu sakė scriptina 2 metus ,bet nežinau ar sutiks padėti, beje šiaip čia tik pasiūlymas galėtume kurti Las Venturas mieste nes labai retai tokių serverių atsiranda, ir būtų įdomu tokiam pažaist na žodžiu susitarsim parašysiu tau į Skype ;) Gal galėčiau tuo pačiu ir biški paremt...

Redaguota , nario Apelsinas9

42fb73e78aae2db05ca927b3b44102d870.png

Atsargiai kieme piktas šuo.Prašome nesumindžioti....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...