Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, taigi man reikalinga pagalba su keliomis eilutėmis, norėčiau padaryti jog kai serveryje žaidėjas nebūtų mašinos vairuotojas jam nebūtų galima įsodinti kito žaidėjo, nes dabar pvz sėdi mašinoje (ne vairuotojas) parašo /isodinti vairuotoja ir vairuotoja išmeta iš mašinos, jeigu galite įdėkite eilutę, draudimo naudoti /isodinti komandą jeigu žaidėjas nėra mašinos vairuotojas.

ir dar norėčiau jog padėtumėte, pvz įdedu naują mašiną į serverį, ja pasinaudoju ir ji dingsta po keletos sekundžių, kaip pailginti laiką ?

Redaguota , nario StobalDegtine

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

Dėl paskutinio galiu padėt

kai sukuri mašiną tarkim atrodo kodas taip:

CreateVehicle(520, 2109.1763, 1503.0453, 32.2887, 82.2873, 0, 1, 60);

Ir kaip yra paskutinis skaičius (pas mane 60), čia yra mašinos respawn laikas sekundėmis, ir gali jį pakeist kaip tau patinka, jei didinsi reikšme mašina be vairuotojo išbus ilgiau arba atvirkščiai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...