Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, neseniai atsirado serveris vardu: LTUTG Gyvenimas ;), jame yra daug eventų, žaidimų, proto mūšių, ir daug kitokių dalykų. IP:GTA-HOST.LT:5321 . Puikūs admina'i, yra adminu leveliai, o patys aukščiausi admin: super admin ir pagr. admin. Užsukę tikrai nepasigailėsite nes dažnai būna atnaujinimų. daug darbų, gaujų. Sėkmės žaidime ;)))

Man net keista. 25 žmonės dabar ten žaidžia , o ten : Website - šūdas atsiprašant , Gamemode - Plagiatas ir nesvietiškas lagas pačiame žaidime. Paaiškinkit man kaip taip prisivilioti žmonių jeigu pas mane website su normaliu .Lt domenu ir gražiu webu , Unikaliu gm niekam nematytu ir vienu brangiausiu VPS , kad nelagintų. Aišku aš nežinau gal pas mumis ateis ir 50žmonių , bet nemanau , bet kur ta paslaptis?

Man net keista. 25 žmonės dabar ten žaidžia , o ten : Website - šūdas atsiprašant , Gamemode - Plagiatas ir nesvietiškas lagas pačiame žaidime. Paaiškinkit man kaip taip prisivilioti žmonių jeigu pas mane website su normaliu .Lt domenu ir gražiu webu , Unikaliu gm niekam nematytu ir vienu brangiausiu VPS , kad nelagintų. Aišku aš nežinau gal pas mumis ateis ir 50žmonių , bet nemanau , bet kur ta paslaptis?

Paslaptis tame ,kad pažiūrėjus Admin ,direktorių ,vipų sąrašus pamatysi ,kad ten tik visi su privilegijom lošia ,o tas privilegijas pridalino bet kam tai taip ir gaunas :)

www.motomanai.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...