Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4972 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi Supergames.lt lankytojai tai gal eikime iškart prie reikalo...

Noreciau kurti SA:MP (Gta Multiplayer)Serveri,bet iškyla viena problemėlė nemoku Scriptinti...Suprantu tie kas gerai moka sako scriptinimas nėra sunkus dalykas,bet man jis kaskaip neikertamas.Taiva pasiulė pora draugų kurti SA:MP(Gta Multiplayer)Serveri nu as apie tai labai susimaščiau ir nusprendžiau kodėl nepabandžius.Pats SA:MP (Gta Multiplayer)serveryje atlikinėčiau Meperio darba,apie mepinima suprantu neblogai,naudoju naujausias programas,objectus.Na jai Susidomėjas scripteris norėtų pamatyti mano mapinimo darbus aš neiko prieš,kolkas mepinimo darbu turiu nedaug tik San-Fierro stoti ir šalia stoties stovinčia Wang Cars,žadų dar San-Fierro Stoti dar patobulinti,nes atsirado kelios įdėjos todėl galbūt išeitų sumapinti,žinoma atsiradus scripteriui kuris norėtų kurti projekta mepinimo darbas tikrai padidėtų.Norėtusi,kad Scripteris turėtų nemažiau kaip 15 metų ir nebutų taip,kad sako moka daug o ištikrūjų pasirodo kad netiek daug jis ir temoka.Neeiškau tokio Scripterio Kaip Sarg.lt ar Lmg.lt ar kitu projektu.Tiesiog eiškau paprasto,draugiško žmogaus kuris norėtų kurti SA:MP (Gta Multiplayer) serverį.Tikrai neeiškau tokio kūrį galėčiau apgauti... Tikrai NE nesu kažkoks apgavikas ir nenorėčiau,kad ir mane apgaudinėtū. Projekta kuriu ne del pinigų ar pelno sau.Tiesiog projekta norių kurti dėl žmonių,kad butų kur susirinkti visiems ir kartu smagiai pažaisti SA:MP(Gta Multiplayer).Uždirbti pinigai iš serverio man pagundos nekeltų ir tikrai nereikia pinigus dėčiau ant hosto ar dar kokio nors reikiamo dalyko.Suprantu kad pirmosiomis dienomis serveryje kad ir bet koks scripteris bebūtų serveryje tikrai nebus daug žmonių,bet kaip sakoma viskas su laiku.Manau su laiku atsirastu ir žmoniu ypač jai bus nuostabus scripteris ir meperis,bei draugiška ir labai gera atmosfera projekte.Turiu draugų kurie žaidžia SA:MP(Gta Multiplayer) jie tikrai mielu norų prisijungtu prie projekto. :) Saves Kaškokių super gerų meperių nelaikau ir nekelių saves į dievo vietą.Tiesiog esu paprastas žmogus,draugiškas ir linksmas. :) Manes žaisti SA:MP(Gta Multiplayer) tikrai nereiks mokinti,ir puikiai suprantu Pagr.Admin darbą,nes seniau turėjau SA:MP(Gta Multiplayer) serveri,kurio rekordas jai gerai pamenu buvo virš 50 žmonių.Man

Kaip minėjau serveryje atlikinėčiau meperio darbą,moku dirbti siektiek su photoshopu,moku kurti video,reklamuoju serverį,tariuosi su įvairiomis svetainėmis dėl reklamų,padedų scripteriui eiškoti reikemo (file ar pns.),dasidedų prie serverio išlaikimo.

Man pačiam yra 15 metų :) Na daugiau sužinosite apie mane skype. kurti serveri bei mepinimo darbus susisieke su manim per skype kontaktus.

Mano skype: vaidas6663

Laukių scripteriu kurie norėtų kartu kurtį serverį.Serverį kurių ne dėl pinigų :))

Atsiradus scripteriui parašysiu temoje.

Ačiū už supratinguma ir atsiprašau jai sugaišote per mano tokia ilgą temą laiko... Laukiu Scripteriu skype:) :taika:

Redaguota , nario vaidasz11

Ooo dar nemačiau tokio varianto : eiskomas :D Ką jūs mokykloj veikiat jei nemokat parašyt. Mates kaip rašo Jieškomas bet eiskomas dar nemates :D Good Luck :)

Žinau kad free post sry...

Galvok kaip nori Freepostinu ar ne... Gal lietuvių nesiseka man nemoku rašyti tai ka dabar daryti...? Nu žodžiu galvok ka nori,Tiesiog eiškau kas norėtų kurti projekta ir scriptinti...Aplamai apsilankau supergames.lt labai retai ir usuku tik pasidomiu apie įvairias sistemas... SA:MP ar paziūrių pamokų ,taip kad dar nesų toks adaptas ir mažas vaikas kad freepostinčiau,nei man tu postu reikia neika...

Galvok kaip nori Freepostinu ar ne... Gal lietuvių nesiseka man nemoku rašyti tai ka dabar daryti...? Nu žodžiu galvok ka nori,Tiesiog eiškau kas norėtų kurti projekta ir scriptinti...Aplamai apsilankau supergames.lt labai retai ir usuku tik pasidomiu apie įvairias sistemas... SA:MP ar paziūrių pamokų ,taip kad dar nesų toks adaptas ir mažas vaikas kad freepostinčiau,nei man tu postu reikia neika...

Taigi aš free post :D todel ir parašiau sry :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4972 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...