Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nah, ilgai rašiai kol kanors sugalvojai spėjau suredaguoti kelis kartus savo textą ^^

PS. Kaip ir sakiau sarg nėra geriausias jis tik populeriausas. Bet man idomu ar tu kadanors buvai sagre gerbemas, ir ar bent karta buvai pasujutes, kad tave gerbe visi 400 žmonių ?

Atsakysiu už kolegą ant kurio megini išsilieti, tikiuosi jis nesupyks.

Nenoriu nieko įžeisti, tačiau būtent toks stereotipas didžiąjai SA-MP visuomenei ir yra susidaręs apie tą "populiarųjį" (pabrėžiu -ia- jeigu tau 16 turėtum žinoti bent tokias lietuvių kalbos žinias, narciziškumui ribų nėra) SARG.LT - jauni, savimilos, nejaučiantys pagarbos kitiems. Žmogus žmogui nelygus, visur visokių yra ir visur visokių reikia, tačiau ten pas jus dauguma tokių. Linkiu nusipelnytii tavo taip pabrėžtą pagarbą iš 400 žmonių mandagiais, etiškais būdais, o ne tokiais, kokiais tu čia bandai visus savo priešininkus (kad ir netiesioginius bet vis vien priešininkus) fakalijom apmėtyt.

Gerbk oponentą, susitaikyk su kito žmogaus nuomonę kad ir kokia ji bebūtų, įžvelk ir gerus dalykus. Pamatysi kaip pasaulis prašviesės, nereikės pykti ant kas antro, galėsi pasididžiuoti ne tik kad gauni pagarbą iš virtualių asmenų su +14 amžiaus vidurkiu.

Peace, grįžtam prie temos.

(redaguota)

Na man idomu ant kokios kolegos tavo bandau išsilieti, jai gali atsakyk. :D ( visiškai neturėjau jokio konkretaus asmens kalbėdamas apie sarg ar apie kitus serverius )

O jai gryžus prie temos tai nemanau, kad kas tai darys... :/

Ps. Sorry už rašybos klaidas, labai skubu. No time.

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Geriausiai išrinkti geriausią yra sudarytį komisiją iš pvz 2 skripterių 2 map'erių,2 tiesiog protingų asmenų kaip Kristupas (Groliriams),ir kokių 2 užkietėjusių samp'erių ir rinkti ar dar kaipnors ką sumastyt būtų geriausiai sukurti naują web'ą ir ten daryti man atrodo jau yra toks puslpais kuris įventina servą,tik neastimenu dabar,bet sekmės jums darbuos jei ką darysit. Aš už LSG,nes manau niekur nėra tokių dalykų kaip Kofas,Sandeliai,eventų sistema. Tik nemačiau dar neivieno servero kur nebūtų kasdieninės rutinos kur tik vairuoji mašina ir viskas..

(redaguota)

Ah, prajuokinot , jus gyvenime neišrinksit geriausio serverio, nes tai neimanoma, niekas neilys i jo skriptus, nes niekas ju gm neduos, o ką vertint iš išoręs tai.... galiu prikurt visokiausiu dalyku gražiu ir t.t, o kodas šudo vertas ir labai netvarkingai bei neapgalvotai bus parašytas.... Taigi niekaip neišrinksit, o kas čia saket lsg yra geriausias? ne jis eilinis serveris, nieko ten nera, kad kelios unikalesnios sistemos tai nereiškia kad serveris geriausias.

ArnolD, eventų sistema senei yra sugalvotą ir padaryta berots idėjos pradininkai esam mes su Otu, o Otas padare ( nick'o į forumus nežinau nes jis ten šimtas metu nesilanko ) , sandeliai taipogi buvo kažkokiam geresnem serveryje nepamenu, nieko čia vėl unikalaus nera, ir kas per kofas?

Redaguota , nario R0L1S

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ah, prajuokinot , jus gyvenime neišrinksit geriausio serverio, nes tai neimanoma, niekas neilys i jo skriptus, nes niekas ju gm neduos, o ką vertint iš išoręs tai.... galiu prikurt visokiausiu dalyku gražiu ir t.t, o kodas šudo vertas ir labai netvarkingai bei neapgalvotai bus parašytas.... Taigi niekaip neišrinksit, o kas čia saket lsg yra geriausias? ne jis eilinis serveris, nieko ten nera, kad kelios unikalesnios sistemos tai nereiškia kad serveris geriausias.

ArnolD, eventų sistema senei yra sugalvotą ir padaryta berots idėjos pradininkai esam mes su Otu, o Otas padare ( nick'o į forumus nežinau nes jis ten šimtas metu nesilanko ) , sandeliai taipogi buvo kažkokiam geresnem serveryje nepamenu, nieko čia vėl unikalaus nera, ir kas per kofas?

Ne koks aš skripteris tiesa sakant, turiu vos minimalų žinių bagažą. Labai tikiuosi jog apšviesi mane savo žiniomis ir paaiškinsi koks gi skirtumas žaidėjui, kaip tvarkingai yra parašytas skriptas jeigu serveris su visomis funkcijomis, be jokių bugų ar lagų veikia. Suprantu kad Jūs, skripteriai, turit kitus kriterijus, tačiau pažvelkime iš komercinės pusės - serverio naujokas ims ir bandys brautis į servo gamemode'o eilutes? Ar tiesiog bandys surasti kablį už kurio galėtų laikytis žaidime? Tikriausiai Arnold tave sumėtė, skripteriai nebandytų sutrumpinti skripto prasmės ar naudingumo, jie tiesiog vertintų pačią serverio kokybę iš savo, kaip žaidėjo pusės atsižvelgdamas į savus poreikius iš savos patirties, nuleidžiant sparnus bei pamėginant pasijusti paprastu žaidėju o ne didžiausiu skripterių šiaurės pusrutulyje.

Liūdniausia tai, kad tokie ypatingi skripteriai negali patys įsitikinti serverio kokybe, o paprasčiausiai remiasi kompetetingų "ekspertų" išvadomis. Ta didžioji dalis ekspertų, kaip niekam nepaslaptis, turi savus projektus, o čia ir pasireiškia tas temperamentas kai tik blogą dėl konkurencijos tegali įžvelgti. Esu begalo nusivylęs tuo pasyvumu, iš atrodo ganėtinai patyrusiu sa-mp žaidėjų. Kaip sako, geriau jau vieną kartą pamatyt nei tris kartus išgirsk.

Žinai, galėčiau plėtotis ir plėtotis, tačiau nemanau kad verta diskutuot kai oponentas nelabai įsivaizduoja kas tie sandėliai išviso yra. Pažaisk savaitę įdomumo dėlei, pasidarysi išvadas ir pasakysi man jas. Nepažįstu ne vieno žmogaus kuris atėjęs būtų pasigailėjęs.

Apsižvalgyk serve, ir parodyk man geresnį Lietuvos gamemode'ą už šį, paspausiu dešinę. Dėl to tokie žmonės ir negalėtų vykdyti apžvalgų nes jie eina jau su išankstine nuomone, "GRP EDITAS GRP EDITAS".

Na aš kaip pavizdys populeriausių parašiau, bet tie tavo išvardinti serveriai dėja yra šūdas, jiems dar toli toli iki to ką padarytų Renis ar Agnius. Galiu sakyti kad mano serveris geriausias ir žaisti ten vienas, kad niekas net sistemų nematytų.. :D

Kas kad kokie GRP'erei kaip gta.lg.lt skvies visus savo snukius kurie nieko neišmano apie unikaluma, teisingiausiai ir įvertintų tie kas geriausiai moka programuoti, bet kartais ir jie perlenke lazdą nes nežino ko reikia žaidėjams ir bijo bent bšk kopijuoti, nežinau koki pavizdį pateikti ..

Neturiu nieko prieš LSGyvenimas, bet jis nėra jau toks geras. Na bet dq kad priminei, nes kaškada ten esu žaides, bet žaidžiau neilgai, nes tikrai trūko kaško ten..

Dėkui,kad yra žmoių kurie mane atsimena ir žino, bet Agnius nebėra scripteris ir vargu ar ką nors sukurtu.

Na žmonės labai maišo savokas " Geriausias " ir " Populeriauses ". Kolkas " Populeriausas " serveris yra, sarg, bet aš nesakau, kad jis geriausias.

Populeriausių serverių top5

Sarg.lt

LMG.lt

vLRG.lt ( nors ir perpirktas manau dar niekas jo neužmiršo )

RPG-BETS.LT ( nors savininkai kiti, bet manau jo taipat dar niekas neužmiršo )

Lrg.lt ( na kad ir kiek serveris bemerdėtų, jis yra šioke tokia senų dienų Legenda )

O geriausių serverių kolkas nėra, bet bus kai tik

RenisIL

Agnius

NoFear

Idės visas savo turimas žines, laiką ir jį sukurs.

Bent aš tai išmeščiau iš tavo top 5 vLRG.lt arba LRG.lt nes, bent šiuo metu Las-venturas.lt Populiaresnis...

(redaguota)

Bent aš tai išmeščiau iš tavo top 5 vLRG.lt arba LRG.lt nes, bent šiuo metu Las-venturas.lt Populiaresnis...

Nors nei vLRG ir LRG, dabar nekaip sekasi, bet beabėjo galima juos priskirti prie legendinių serverių. Dėl to kiek jie laiko yra žinomi sa-mp pasaulyje. O tas Las-Venturas.Lt dar visai naujas kaip ir LMG, surinko dahujė vaikų padarė naują Lietuvos rekordą ( Daugiausia žmonių online ), bet kas iš to LMG, dabar iš tų 600 + kokie 350 teloše.

Na buvau primiršes tuos Real-Life.lt ir LSGyvenimas.LT, bet matyt primiršau todėl kad jie nieko ispudingo taip ir neparodė, manau, kad juos primiršau ne aš vienas...

asd1.gif

Nors nei vLRG ir LRG, dabar nekaip sekasi, bet beabėjo galima juos priskirti prie legendinių serverių. Dėl to kiek jie laiko yra žinomi sa-mp pasaulyje. O tas Las-Venturas.Lt dar visai naujas kaip ir LMG, surinko dahujė vaikų padarė naują Lietuvos rekordą ( Daugiausia žmonių online ), bet kas iš to LMG, dabar iš tų 600 + kokie 350 teloše.

Na buvau primiršes tuos Real-Life.lt ir LSGyvenimas.LT, bet matyt primiršau todėl kad jie nieko ispudingo taip ir neparodė, manau, kad juos primiršau ne aš vienas...

Na taip visiškai pritariu :)

O ką tu turėjai pamatyt ten? 600 žaidėjų rekordus? Bent jau LSG 302 žaidėjų rekordas yra, žiema tikiu kad dar pagerinsim. Žinau kad didžiosios dalies jaunesnio amžiaus žaidėjų netraukia serveriai, kuriuose yra griežta tvarka ir sunkios sąlygos įsitvirtinimui serveryje. Gaila, tačiau maždaug 60% Sampo žaidėjų ir sudaro jaunimas iki 16 metų. Būtent LMG ar SARG pasižymi ta free-roamo gislele kai vos atėjęs po 20 minučių jau gali ir su infernusu lakstyt.

Tai.. tikriausiai tą ir tu gali ten pamatyt, ne šiaip sau kažkokią GTA parodiją. Būtent dėl tos priežasties, ir siūlau padaryti rinkimus, jeigu bijot ir nepalaikot - pilnai suprasiu.

Čia pora vaizdų iš bendros veiklos

http://www.youtube.com/watch?v=TUHwk6QH0eE

(redaguota)

O ką tu turėjai pamatyt ten? 600 žaidėjų rekordus? Bent jau LSG 302 žaidėjų rekordas yra, žiema tikiu kad dar pagerinsim. Žinau kad didžiosios dalies jaunesnio amžiaus žaidėjų netraukia serveriai, kuriuose yra griežta tvarka ir sunkios sąlygos įsitvirtinimui serveryje. Gaila, tačiau maždaug 60% Sampo žaidėjų ir sudaro jaunimas iki 16 metų. Būtent LMG ar SARG pasižymi ta free-roamo gislele kai vos atėjęs po 20 minučių jau gali ir su infernusu lakstyt.

Tai.. tikriausiai tą ir tu gali ten pamatyt, ne šiaip sau kažkokią GTA parodiją. Būtent dėl tos priežasties, ir siūlau padaryti rinkimus, jeigu bijot ir nepalaikot - pilnai suprasiu.

Čia pora vaizdų iš bendros veiklos

<...>

Ką tu realiai nori pasiekti? Akivaizdžiai matosi jog esi lsgyvenimas (berots) serverio žaidėjas, todėl logiška jog tu remi jį, bet tai dar neatskleidžia fakto,kad jis yra geriausias.

Kaip manai, kiek rimtai galėtum žiūrėti į pavyzdžiui LRG.LT jeigu žaidi LSGyvenimas.LT? Aš atsakysiu tik tiek,kad nors ir akivaizdžiai geresnis serveris prabėgs tau pro akis, tu jo net nenorėsi pastebėti ir tai bus vėl dėl tos pačios priežasties, tik su papildomu samprotavimu galbūt "Tu nenoriu matyti geresnių serverių".

Esmė yra tame,kad geriausiais laikome tuos serverius kuriuose mums patinka žaisti ir be abejo kuriuose mes esame laukiami. Aš galėčiau pateikti daugybe priežasčių kodėl tarkim LSGyvenimas yra nieko vertas serveris, bet kam tai bus įdomu? - Niekam (Man taipogi).

Jeigu moki mastyti taip pat, kaip ir moki rašyti - Suprasi ką norėjau pasakyti.

Čya.

Redaguota , nario OxyG3N

Ką tu realiai nori pasiekti? Akivaizdžiai matosi jog esi lsgyvenimas (berots) serverio žaidėjas, todėl logiška jog tu remi jį, bet tai dar neatskleidžia fakto,kad jis yra geriausias.

Kaip manai, kiek rimtai galėtum žiūrėti į pavyzdžiui LRG.LT jeigu žaidi LSGyvenimas.LT? Aš atsakysiu tik tiek,kad nors ir akivaizdžiai geresnis serveris prabėgs tau pro akis, tu jo net nenorėsi pastebėti ir tai bus vėl dėl tos pačios priežasties, tik su papildomu samprotavimu galbūt "Tu nenoriu matyti geresnių serverių".

Esmė yra tame,kad geriausiais laikome tuos serverius kuriuose mums patinka žaisti ir be abejo kuriuose mes esame laukiami. Aš galėčiau pateikti daugybe priežasčių kodėl tarkim LSGyvenimas yra nieko vertas serveris, bet kam tai bus įdomu? - Niekam (Man taipogi).

Jeigu moki mastyti taip pat, kaip ir moki rašyti - Suprasi ką norėjau pasakyti.

Čya.

Tai ar ne dėl to buvo sukurta ši tema, jog paskatintume išrinkti geriausią? Jeigu nenorėčiau išsiaiškinti, tikriausiai nebūčiau iškėlęs šios diskusijos - man tikrai yra įrodomu kuo gi kiti serveriai geresni už būtent manąjį. Vakar įdomumo dėlei apėjau visus jūsų minėtus, na ir tiesa sakant, nepastebėjau nieko išskirtinio, galbūt ir dėl to jog neturiu talento gilintis į serverių kokybiškumą per 20 minučių, ką tikiu jog kai kurie jūs - turite, na bent jau apsimetat kad turit.

Suprast supratau, tik kad tavo argumentai menkaverčiai. Aišku mintis nebloga, tačiau kontraargumentuojama per ne lyg lengvai. :)

Roli, Roli.. o galėjai gaut proga pasireikšt ir įrodyt kad esi puikus apžvalgininkas. Niekas nesako jog rinks Sargo 12-mečiai, rinks forumo personalas ir šiaip, lyderiai SAMP gyvenime kurie beabejo yra tikrai šališki. Atsižvelgs į kriterijus, tokius kaip sąlygos naujokam, serverio bendruomenės draugiškumas, forumas, gamemode'as, informatyvumas, bet kas.

(redaguota)

Roli, Roli.. o galėjai gaut proga pasireikšt ir įrodyt kad esi puikus apžvalgininkas. Niekas nesako jog rinks Sargo 12-mečiai, rinks forumo personalas ir šiaip, lyderiai SAMP gyvenime kurie beabejo yra tikrai šališki. Atsižvelgs į kriterijus, tokius kaip sąlygos naujokam, serverio bendruomenės draugiškumas, forumas, gamemode'as, informatyvumas, bet kas.

Na dėl vaikų jūs labai klystat, puse o gal ir daugiau jų turi virš 16 metų, daug 20 yra vienas 39 metų, bent jau buvo.

Taipat OxyG3N, sako tiesą, bet aš abėjojiu ar Gloriamas žino kas tas OxyG3N yra, nes šitas jo Nick nėra toks žinomas kaip....

Na o aš tuotarpu serverius analizuoju labai greit. Pvž APG atėjau gal 1 min pabuvau iškart supratau, kad jis kurtas nuo LRG, o ir dar daug daug paviždių galiu pasakyti ( kaip RPG-BETS, LMG.. ir tt )

asd1.gif

Na dėl vaikų jūs labai klystat, puse o gal ir daugiau jų turi virš 16 metų, daug 20 yra vienas 39 metų, bent jau buvo.

Taipat OxyG3N, sako tiesą, bet aš abėjojiu ar Gloriamas žino kas tas OxyG3N yra, nes šitas jo Nick nėra toks žinomas kaip....

Na o aš tuotarpu serverius analizuoju labai greit. Pvž APG atėjau gal 1 min pabuvau iškart supratau, kad jis kurtas nuo LRG, o ir dar daug daug paviždių galiu pasakyti ( kaip RPG-BETS, LMG.. ir tt )

Taip, tu analizuotojas, iškarto save kiši į vertintojus. :) 16 metų? tai aš galiu pasakyt, kad man 50 ir, kad mikrafono neturiu. Kaip tu sužinosi kiek? vien tik iš to, kaip jie elgiasi gali pasakyt, kad jiems tikrai nedaugiau 16, arba jie tiesiog no-liferiai lopeliai :)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...