Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kolegos, mieli samperiai.

Jau daugelį metų, nuo pat SA-MP atsiradimo mus kamuoja vienas vienintelis klausimas - kuris gi serveris geriausias. Kiek gi galime bereikalingai reklamuotis, ginčytis vieni su kitais jog va būtent tas serveris, kuriame aš žaidžiu yra geresnis už tavo. Mano idėja ganėtinai paprasta tačiau tikiu kad be galo įdomi bei aktuali jums. Siūlau SuperGames.lt administraciją apsiimti šiuo neva tai kaip ir konkursu, kaip ir debatais, siekiant išsiaiškinti kuris serveris, kuriais rodikliais yra palankiausias žaidėjams, geriausias iš techninės pusės, kur susibūrusi protingiausia bei šilčiausia bendruomenė ar panašiai.

Konkursas nereikalautų jau tokių didelių pastangų, nebent atitinkamo tam tikrų forumiečių laiko ar dėmesio - viskas galėtų būti kur kas paprasčiau.

Gali būti keli variantai kaip vyktų šie rinkimai.

1. Viskas galėtų vykti temomis, kiekvienas kriterijus atitinkantis serveris pristato save.

2. Atitinkami, šališki žmonės (tikriausiai supergames.lt forumo administracija) turėtų savo akimis, ausimis bei visais kitais pojūčiais įsitikinti bei pasijusti kiekvieno serverio dalimi:

2.1 Taptu serverio naujoku;

2.2 Pažvelgtų į darbus, išnagrinėtų serverio techninę būklę;

2.3 Pavirstu bendruomenės dalimi, apsilankytų serverio forume

2.4 Atliktu interviu su kiekvieno serverio sąvininku ar pagrindiniu administratoriumi

2.5 Suma, sumarum, padarytų bendras išvadas - serverių apžvalgą.

Nauda serveriui - šioks toks titulas bei pagarba iš žaidėjų, jeigu pasiseks net ir naujų žaidėjų antplūdis.

Kriterijai serveriui norinčiam dalyvauti - daug ko čia nesugalvojau, tikriausiai pagrindinis kriterijus jog serveris nebūtų tiesiog eilinis, turėtų savo žaidėjus ir panašiai, gal net kažkokį neprastą rekordą.

Taigi, skatinu nežvelgti į šią idėją pro pirštus, tikiu kad tai galėtų būti atrakcija tiek forumiečiams, tiek ir pačiom serverio bendruomenėm.

• Teigiamai 3

Geriausio niekaip neišrinksit :) Mano nuomone įdėja niekam reikalinga.

Gerai, supratau tavo pozicija. Tačiau drįstu prieštaraut. Tikriausiai nematei žaidimo apžvalgos, iškelti kriterijai - platūs, na bent jau tam tikras nominacijas serveriui tai tikrai galima duot iš to ką galėtume gaut. Svarbiausia kad pati administracija būtų pasiryžųsi prisiimti tokią atsakomybę. Ir dar kartą paminėsiu, tai bus pramoga ne tik forumiečiam, administracijai, bet tikėtina kad ir serverių žaidėjam. Negi niekas nenori viesapusės naudos? Ar bent jau papildomos atrakcijos?

Gerai, supratau tavo pozicija. Tačiau drįstu prieštaraut. Tikriausiai nematei žaidimo apžvalgos, iškelti kriterijai - platūs, na bent jau tam tikras nominacijas serveriui tai tikrai galima duot iš to ką galėtume gaut. Svarbiausia kad pati administracija būtų pasiryžųsi prisiimti tokią atsakomybę. Ir dar kartą paminėsiu, tai bus pramoga ne tik forumiečiam, administracijai, bet tikėtina kad ir serverių žaidėjam. Negi niekas nenori viesapusės naudos? Ar bent jau papildomos atrakcijos?

Na nebent pagal atskirus kriterijus rinkt, tada gal kažkas. Bet nemanau, kad administracija apsiims šituo... Jiems svarbu litai eina iš reklamos...

o_6f22f65331.jpg

Na žmonės labai maišo savokas " Geriausias " ir " Populeriauses ". Kolkas " Populeriausas " serveris yra, sarg, bet aš nesakau, kad jis geriausias.

Populeriausių serverių top5

Sarg.lt

LMG.lt

vLRG.lt ( nors ir perpirktas manau dar niekas jo neužmiršo )

RPG-BETS.LT ( nors savininkai kiti, bet manau jo taipat dar niekas neužmiršo )

Lrg.lt ( na kad ir kiek serveris bemerdėtų, jis yra šioke tokia senų dienų Legenda )

O geriausių serverių kolkas nėra, bet bus kai tik

RenisIL

Agnius

NoFear

Idės visas savo turimas žines, laiką ir jį sukurs.

asd1.gif

1. Sarg (Sistemos, zaidimo patogumas).

2. LMG (isvis *Myliu SuperGames.lt* kas per servas, 350 player online, is ju 130 VIP 140 Admin) Uz betka gauni jail, mute, kick, ban. Nes *Myliu SuperGames.lt* kas perka tuos adm...

Krc SARG geriausias.... Nors ir nelosiu bet man jis yra geriausias ir patogiausias....

e90e81408578528c1d01e3edac754444131.png

Web Paslaugos: skype zulikas147

Sancio kai visad savo šudina rusu kalba arba rusu servus arba kažka susiejusiu su rusija kiša, nors niekam tai nekatualu ir neidomu, nes tai tik debilišką kalba ... O šiaip neišrinksit jus niekaip geriausio servo, nes vieniem taip atrodo kitiem kitaip, geriausio neišrinksit niekados jokiomis statistikomis arba rinkimais. :) Nebent populeriausia galit išrinkt bet tai anaiptol neatspindi gerumo.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Na kaip matau SuperGames.lt forumas neišimtis, vis vien atsiras veikėjų kurie kad ir ką tu sakytum, kalbės savaip ignoruodami tavo teiginius bei idėjas. =)

Na žmonės labai maišo savokas " Geriausias " ir " Populeriauses ". Kolkas " Populeriausas " serveris yra, sarg, bet aš nesakau, kad jis geriausias.

Atrodo temos pavadinimas būtent tai ir pasako, jog rinksime geriausią menkai beatsižvelgdami į tai, kiek ten žaidžia žaidėjų - svarbiausia kad projektas kurį tikrintų komisija būtų rimtas. Vėl gi, tu sakai savo, o aš tau prieštarauju - mūsų nuomonės išsiskiria. Kas gali įrodyti kuris iš mūsų yra teisesnis? Šališkų žmonių komanda, kurie ir atliks šiuos rinkimus.

Tarkim 10 kandidatų - tavo išvardinti 5, LSG, ap, las-venturas, na ir dar keli rimtesni.

Nevienas iš lietuvių serveris nera geras. www.Samp-Rp.ru va čia tai geras :) .

Sanchio, esi tikrai išmeginęs visus serverius? Nebus tai tik tas po sovietmečio užsilikęs stereotipas kad "prie rusų buvo ir bus geriau"? ;) draugiškai.

Esu apžiurėjas visus. LMG.LT , sarg.lt , vlrg.lt visu GRP šūdus bej RP , RPG. Nevienas nepatiko. nemačiau įdėju geru. Vien GRP laikai.

SAMP-RP.RU Nors turi kažka unikalaus negu visi LT serveriai.

Žinai, nelabai noriu aš tau piršti savo išvadų, tai ką tu sakai yra tavo asmeninė nuomonė ir jeigu tu tik tai nori - laikykis jos. Tik baiminuosi kad tai gali būti priešiškas nusiteikimas jog lietuviška prekė prastesnė nei kaimyno. Iš dalies tu teisus, ypatingai jeigu esi rusakalbis, nes tau palankiau rinktis rusų serverį, ten ir žaidėjų skaičius didesnis ir šiaip žmonės šiek tiek kitokie kalbant iš charakterio pusės.

Tačiau jeigu tu kažkada tikrai nuoširdžiai ieškojai bet neradai, vis dėl to raginu dar kartą pamėginti tuos visų čia N kartų sakytus serverius, tikrai atrasi tą kompromisą jeigu esi tikras patriotas.

Mielai aprodyčiau tau LSGyvenimą. Tokie ir yra mano siekiai, nes esu įsitikinęs kad būtent LSGyvenimas ir yra stipriausias serveris. Galit mane kart, mušt, peikt, tačiau tik rinkimai arba labai labai stiprūs argumentai pakeistų šiuos mano įsitikinimus.

(redaguota)

Na kaip matau SuperGames.lt forumas neišimtis, vis vien atsiras veikėjų kurie kad ir ką tu sakytum, kalbės savaip ignoruodami tavo teiginius bei idėjas. =)

Atrodo temos pavadinimas būtent tai ir pasako, jog rinksime geriausią menkai beatsižvelgdami į tai, kiek ten žaidžia žaidėjų - svarbiausia kad projektas kurį tikrintų komisija būtų rimtas. Vėl gi, tu sakai savo, o aš tau prieštarauju - mūsų nuomonės išsiskiria. Kas gali įrodyti kuris iš mūsų yra teisesnis? Šališkų žmonių komanda, kurie ir atliks šiuos rinkimus.

Tarkim 10 kandidatų - tavo išvardinti 5, LSG, ap, las-venturas, na ir dar keli rimtesni.

Sanchio, esi tikrai išmeginęs visus serverius? Nebus tai tik tas po sovietmečio užsilikęs stereotipas kad "prie rusų buvo ir bus geriau"? ;) draugiškai.

Na aš kaip pavizdys populeriausių parašiau, bet tie tavo išvardinti serveriai dėja yra šūdas, jiems dar toli toli iki to ką padarytų Renis ar Agnius. Galiu sakyti kad mano serveris geriausias ir žaisti ten vienas, kad niekas net sistemų nematytų.. :D

Kas kad kokie GRP'erei kaip gta.lg.lt skvies visus savo snukius kurie nieko neišmano apie unikaluma, teisingiausiai ir įvertintų tie kas geriausiai moka programuoti, bet kartais ir jie perlenke lazdą nes nežino ko reikia žaidėjams ir bijo bent bšk kopijuoti, nežinau koki pavizdį pateikti ..

Neturiu nieko prieš LSGyvenimas, bet jis nėra jau toks geras. Na bet dq kad priminei, nes kaškada ten esu žaides, bet žaidžiau neilgai, nes tikrai trūko kaško ten..

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Na aš kaip pavizdys populeriausių parašiau, bet tie tavo išvardinti serveriai dėja yra šūdas, jiems dar toli toli iki to ką padarytų Renis ar Agnius. Galiu sakyti kad mano serveris geriausias ir žaisti ten vienas, kad niekas net sistemų nematytų.. :D

Kas kad kokie GRP'erei kaip gta.lg.lt skvies visus savo snukius kurie nieko neišmano apie unikaluma, teisingiausiai ir įvertintų tie kas geriausiai moka programuoti, bet kartais ir jie perlenke lazdą nes nežino ko reikia žaidėjams ir bijo bent bšk kopijuoti, nežinau koki pavizdį pateikti ..

Šūdas ? Visiškai nesutinku su tavimi. Sakai vien šūdas iš pavadinimo ar žaidėjų skaičiaus ? Nematau tuose LMG, SARG, kažko bent gero, vien tas pats. Net nematei turbut LSGyvenimo sistemų, jos yra žymiai daug geresnės, nekalbant apie serverio administracija.. Viena ir vienintelė, normaliausių SAMP portalų.

(redaguota)

Nah, ilgai rašiai kol kanors sugalvojai spėjau suredaguoti kelis kartus savo textą ^^

PS. Kaip ir sakiau sarg nėra geriausias jis tik populeriausas. Bet man idomu ar tu kadanors buvai sagre gerbemas, ir ar bent karta buvai pasijutes, kad tave gerbe visi 400 žmonių ?

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...