Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4966 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siandien uzeisiu paziureti ;) Sekmes

Visada laukiami :)

Chebra pirkit domeną :)

Greitu metu pirksiu :)

Nelabai man patiko serveris. Sėkmės.

Ačiū.

Vienintelis dalykas kuris man patiko tai mašinos sistema kur paspaudi N raidę ir gaunas.

Reikėjo daugiau pažaisti būtum daugiau pamatęs :)

Šauni įdėja dėl būgų, šneku apie

Surask mašinų dingimo bugą ir gausi 500.000 tūkstančių pinigų!

http://www.apgyvenim...php?topic=523.0

Taip dar ir neradome ;/

lWUmIcZ.png

Ką tu čia pjauni... Viskas ūnikaliai padaryta, dar šiadien buvau apžiūrėt serverio. Tikrai neblogas.

Ūnikaliai? veidukas%20%2835%29.gif

Aš buvau tam serve daugybe valandų, ir matosi jog SFR editas. Nuvažiavau į sf miestą, krč stotyje Saugi zona pickupas vapšė kuris neveikia. Pizdu, tai čia ūnikalu? Galvok žmogau..

Aš buvau tam serve daugybe valandų, ir matosi jog SFR editas. Nuvažiavau į sf miestą, krč stotyje Saugi zona pickupas vapšė kuris neveikia. Pizdu, tai čia ūnikalu? Galvok žmogau..

Nu ir kad SFR editas?. Žmogus pakeite daug ko .

Serveris tikrai nuostabus :) Nors grp man nepatinka bet šį serverį palošiau :P Patiko. :}

Sėkmės Aivarai. :}

Ai radau bugą rida labai pjauna. Beroc 10metrų-1km.. Bet labai greit km auga..

Sutvarkytą dabar kilna lėtai.

Jaučiu SFR užsinolifines tai vien sfr ir tematai? Neatspėjai joks čia sfr editas, neslėpsiu kad tai LRG senos versijos editas.

lWUmIcZ.png

(redaguota)

Patarčiau VIP kainą sumažinti, nes reikia kainas su derinti su tuo ką galit duoti. Na admin kaina nėra tokia jau didelė, bet VIP tikrai galima būtų sumažinti iki kokių 3 LT, nes už tuos 5 LT VIP galima nusipirkti betkokiame serveryje, ( serveriose kur žaidžia daugiau žmonių ir yra žinomesni ) iškyrus LMG atrodo, kad te 6 ar 7 ( nevermind ).

Na sakykim jai VIP kainuotu kokius 3 LT gal ir pirkčiau, bet jai pirkčiau tik LT švaistyčiau veltui, nes bent jau aš asmeniškai pas jus nežaiščiau. O jai galvojat kad už 3 Lt pradės pirkti visokie vaikai tai labai klystat, nes ir taip ir taip tie vaikai pirks, čia dėl to labiau susimastytų bšk " paauges ". Ar geriau nusipirkt už 5 Lt Cigariukų ( nors už tiek praktiškai jau nieko nebenupirksi ) ar geriau VIP už tuos 3 Lt, ir 2 dienas pataupyt ir surukyt tik 2/d cigariukus.. :D

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...