Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Mathew kodel iskart uzsisoki ant SALG.LT projekto? Koks skirtumas koks jis bus? (blogas, lievas, hujovas, bugynas) Juk galu gale ne tu jo savininkas. Tai manau kad tau del to maziausiai galva turetu skaudeti. Ir as nematau jokio skirtumo ar tos sistemos bus ten hujovos ar ten mano mapp darbai bus geri. Visiskai dzin yra. Kad ir siandienos populiarus LT projektai. Kiek atsimenu neivienas projektas nestartavo su ahujenom sistemom. Buvo paprasti kazkokiu tai gm editai. Tu projektu savininkus galiu tik pagirti. Nei vienas ju nemaciau kad terstu kazkokio tai samp forumo. Kad samp projektas butu labai geras ir jame zaistu nemazai zmoniu tam reikia nemazai laiko. O per ta laika pats serveris tobuleja jo sistemos ir kiti darbai. :)

• Teigiamai 2

Taigi ką jūs manote apie dabar kuriamą SALG.LT Armės ?

Mano nuomonė tokia: serveris vėl bus šūdinas GRP editas , nebus jokių unikalių sistemų , nebent unikalų Tony_Sanchez mappai.

Pirmas dalykas dėl kurio neičiau į jų serverį: nes Armė vis dar apipisinėja žmones ir nesuprantu kaip gali pas juos būt lankomumas, pas tokį apgaviką...Aišku ir aš apgaudinėjau , bet tai buvo seniau ...

Nemanau , kad bus geras servas, kaip sakiau shit GRP...

Ką manot jūs ?

Taip pat norejau parasyti apie ji kad jis apipisineja. As tai jokiu galu tenai neeiciau

banneris.png

(redaguota)

Kad Ance tu jau galvoji projektas bus axujenas? :DD Klysti, geriausi skripteriai sugeba susivaryti ir neatidaro projekto, o kad čia plyka galva priimei į projektą, jau kažkas bus? Ok žėsim. :)

O kas tas ance jam dar toli iki tokių skripterių kurios galima laikyti ahujėnais. Taigi nėra ko perdaug girti ir waryti. ( Saves neguriu man taipat iki to toli )

Tam pačiam RenisIL ar Agniui dar toli iki " ahujėnas skripteris ", dar reikia labai daug dirbti su pawno kol pasieks tokį lygį kaip YLess. :)

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Vakar SAG 140 rekorda vienu metu prisijungusiu pasiekė, bet ir ta pati su proxy ar dar kažkuom, nes kilo vien svečių skaičius(buvo 100 su viršu svečių ir tik 5 ar kiek ten prisijunge) ir nieks nesiregistravo, o jau šiandien tik 11 prisijunge. Tai jeigu vakar rimtai būtu 140 rekordas, tai šiandien bent 30 ar bent 20 būtu prisijunge..

Nenusibodo piktis del kažkokio šūdino GRP'o?. Nenusibodo kūrti eilini šūdą? Kuris atsidaris ir iškart žlugs?.

Eikit nuo new.pwn kūrkit o tada čia rėkit kad kažkas bus. Aš negalvoju jog SALG.LT yra geras serveris kasip buvo GRP šūdas taip ir liko. O Arme kaip buvai apgavikas taip ir likai. Mepa tu ir su savo SAG.LT jau pradėti užpisinėti kiek galima sakyti kad 140Pasekei? Viskas moderatoriai rakinkit šita tema apie SHIT GRP. Nes nusibodo jau žiurėti kaip žmonės pyktasi dėl šūdo.

• Teigiamai 3

Nenusibodo piktis del kažkokio šūdino GRP'o?. Nenusibodo kūrti eilini šūdą? Kuris atsidaris ir iškart žlugs?.

Eikit nuo new.pwn kūrkit o tada čia rėkit kad kažkas bus. Aš negalvoju jog SALG.LT yra geras serveris kasip buvo GRP šūdas taip ir liko. O Arme kaip buvai apgavikas taip ir likai. Mepa tu ir su savo SAG.LT jau pradėti užpisinėti kiek galima sakyti kad 140Pasekei? Viskas moderatoriai rakinkit šita tema apie SHIT GRP. Nes nusibodo jau žiurėti kaip žmonės pyktasi dėl šūdo.

True story...
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...