Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi kažkadaise aš buvau gan aktyvus SG lankytojas, bet pradėjo daug kas leavint šį weba tad i aš po mažu nebesilankiau.

Na štai nusprendžiau grįžti, tikiuos greit susipažinsiu su visais naujais žmonėmis :)

Tikiuos gal netyčiukais kasnors atsimins :D

Beto pasakykit kas naujo nutiko per pastaruosius metus nes berods aš čia apie metus nesilankau tai vat, kas per metus pasikeitė, svarbiausias dar gal naujienas pasakykit labai įdomu sužinot :)

Smagu, nors ir nelabai tave pamenu. Taip, leavina daug kas. Ir aš paleavines buvau, nors koks gi skirtumas, manęs niekas čia nežinojo. Išties liūdna. Gali manau nesitikėti daug atsakymų į temą. Dabar nebe taip.

Kolkas kiek pastebėjau tai mano manymu sugadino forumą. Dizainas senas man buvo asmeniškai gražesnis, šviesesnis, Rep sistema sena gera buvo panaikinta.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...