Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6044 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėjau paklausti kaip reikia padidinti servo fps,Kai tik ijungiu serva buna nuo 200fps iki 512 , Mano draugas iš cshama.lt siuntėsi iš čia kaž kokį admin packą ir jam buva minimum 700 servo fps :] jo pc buva 512 ramų 1mb/s netas bazinis zebra.

Kaip padaryti kad nors butu wirs 512 arba būtų stabilus fps jis laikomas ant hlfs update tool.

mano server.cfg

// Irasikite savo Serverio pavadinima.

hostname "[eK|]Private Cm Server"

// Exec files on startup 
exec listip.cfg
exec banned.cfg
exec dproto.cfg

// Serverio prisijungimas
log off
mp_logdetail 3 
mp_logmessages 1

// Serverio Variables
mp_timelimit 0
mp_autokick 0
mp_autoteambalance 0
mp_c4timer 35
mp_flashlight 1
mp_footsteps 1
mp_forcechasecam 0
mp_freezetime 5
mp_friendlyfire 0
mp_hostagepenalty 10
mp_limitteams 0
mp_roundtime 1.75
mp_tkpunish 0
mp_buytime 0.5
sv_restartround 0
sv_maxspeed 320
sv_proxies 1
mp_startmoney 800
mp_chattime 5
sv_allowupload 0
sv_voiceenable 1
sv_alltalk 0
sv_voicequality 1 
sv_voicecodec voice_speex 
pausable 0 
decalfrequency 60
mp_falldamage 1

// cheat and fun modes
sv_aim 0
sv_cheats 0
sv_lan 0

//
//
//
//
alias   pause        "pausable 1"
alias   unpause      "pausable 0"
alias   rr           "sv_restartround 1"
alias   ready        "say *** Ar pasiruose pradeti kova? Jei jus nepasirenge prasau pasikeisti savo nicka i  NO!"

alias wt0 "wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait"
alias wt1 "wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0"
alias wt3 "wt1;wt1;wt1"

alias warmup      "mp_startmoney 16000;mp_freezetime 0;mp_forcecamera 2;mp_forcechasecam 0;mp_fadetoblack 0;mp_friendlyfire 0;logecho;say *** Game is NOT live ! This is warmup!!!;sv_restart 3"
alias start       "mp_startmoney 800;mp_freezetime 10;mp_forcecamera 2;mp_forcechasecam 2;mp_roundtime 1.75;mp_friendlyfire 1;mp_fadetoblack 0;logecho;say *** Three restarts coming up!;wt2;sv_restart 1;wt2;sv_restart 1;wt2;sv_restart 3;wt2;say *** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!!!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!!!!;wt3;wt3;say *** Good Luck and Have Fun !;wt0;say #Megamax kanalas"
alias overtime    "mp_startmoney 10000;mp_freezetime 10;mp_forcecamera 2;mp_forcechasecam 2;mp_fadetoblack 0;logecho;say *** Three restarts coming up!;wt3;sv_restart 1;wt3;sv_restart 1;wt3;sv_restart 3;wt3;say *** overtime is started!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt0;*** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt0;say *** Game is LIVE !!!;wt3;wt3;say *** Good luck and have fun !" 
alias knife       "mp_startmoney 800;mp_freezetime 10;mp_forcecamera 2;mp_forcechasecam 2;mp_fadetoblack 0;mp_friendlyfire 0;mp_roundtime 1.75;logecho;say *** Three restarts coming up!;wt2;sv_restart 1;wt2;sv_restart 1;wt2;sv_restart 3;wt2;say *** KNIFES !!! KNIFES !!! KNIFES !!!;wt0;say *** KNIFES !!! KNIFES !!! KNIFES !!!;wt0;say *** KNIFES !!! KNIFES !!! KNIFES !!!;wt0;say *** KNIFES !!! KNIFES !!! KNIFES !!!;wt0;say *** KNIFES !!! KNIFES !!! KNIFES !!!;wt3;wt3;say *** Good Luck!"
alias one         "mp_startmoney 800;mp_freezetime 0;mp_forcecamera 2;mp_forcechasecam 2;mp_roundtime 1.75;mp_friendlyfire 0;mp_fadetoblack 0;logecho;say *** 3 Restarts Comming Up;wt3;sv_restart 1;wt3;sv_restart 1;wt3;sv_restart 3;wt3;say *** LIVE !!! LIVE !!! LIVE !!!;wt0;say *** LIVE !!! LIVE !!! LIVE !!!;wt0;say *** LIVE !!! LIVE !!! LIVE !!!;wt0;say *** LIVE !!! LIVE !!! LIVE !!!;wt0;say *** LIVE !!! LIVE !!! LIVE !!!;wt3;wt3;say *** Good Luck Have Fun"

//MAZESNIS LAG 
sys_ticrate "10000" 
sv_rate "15000" 
sv_minrate "25000" 
sv_maxrate "5000" 
sv_maxupdaterate "20" 
sv_minupdaterate "10" 
decalfrequency "60"

\\BOOSTER NUSTATYMAI 
booster_show_connmsg 0 
booster_autofps 1000 
booster_minsleepms 1 
booster_force_systicrate 0 
booster_cpu_enabled 0 
booster_cpu_spikemax 3 
booster_cpu_spikelevel 75 
booster_cpu_floor 50 
booster_cpu_mminc 2 
booster_cpu_quiettime 300 
booster_cpu_mmmin 3 
booster_cpu_mmmax 8 
booster_lite_mode 3

Mano pc duomenis

2,41 procesas

768ram

2mb/s netas optimalus Zebra

Pentium 4

Man svarbu kad išneštu 10 žmonių no lag :| padėkit juk šventės stebuklų metas :D

P.s Su Šventėmis

Metin2 zaidimas :)http://www.labusai.com/mmorpg-zaidimai/ ... t3549.html

--Dėmesio---

Kas tūrėjot mane skypei meskit seną skype (edvinasas2) nes ji pavogta

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

ne zebra internetas serveriam pamirsk tai.

-- Papildyta --

lago gali nebut taciau kai saudys tampys tai yra kils loss ir choke ir iskarto visi pabeks tai kad pamirsk.

Bet mano draugui kai parsisiuntė admin paka jo dar blogesnis netas biški mažiau ramų,bet jam buvo mažiausiai fps :| o jo netas 1mb/s ir bazinis o mano optimalas ir 2mb/s :} kaž kaip tai imanoma padaryti daugiau fps aš tikrai žinau bet reikia man paieškot :\

--Dėmesio---

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

Bet mano draugui kai parsisiuntė admin paka jo dar blogesnis netas biški mažiau ramų,bet jam buvo mažiausiai fps :| o jo netas 1mb/s ir bazinis o mano optimalas ir 2mb/s :} kaž kaip tai imanoma padaryti daugiau fps aš tikrai žinau bet reikia man paieškot :\

prie ko cia fps fps nieko nereiski ant serverio.

jaigu tu apie tai snekejai.

prie ko cia fps fps nieko nereiski ant serverio.

jaigu tu apie tai snekejai.

Bet jai,daugiau servio fps tada mažiau lagina servas ir ne taip šokineja pingas atroda

--Dėmesio---

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

kas geriau zino tu ar as?

O gal sita zinojai kad virs 512 buna tik su intel procesais kompiuteriai.

Ir dar internetas fps sakiciu reguliuoja as sakau negalvok apie servery ne tavo netui jis.

ne as tiesiog dasidejau 256 ram ir pasidare 768 ramu

-- Papildyta --

aj rmt nors galetum aZT duoti linka kur suskaiciuoja automatiskai servo rates ten pvz sv_maxrate ir t.t.? duosiu nors uz tai +rep ;]

--Dėmesio---

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

Žmones turėjau Zm servą. Bazinis intikas nu kad tik 1,5Gb Ram. Ir viskas ok. 24 Slotus patempia. Žmones nekalbėkit niekų. Padidini Inerneto FPS Ram galią ir veikia. Jaigu tavo 2Mb/s tai tavo slotu skaičius lasivai 32 ;)

Kas is to kad 32 slotai zaidejui pingo nera

o apie loss ir choke pagalvojai jaigu su 1 choke ir loss neimanoma zaist tai tokiu atveju 100-imtai buna geraiu galvok ka sneki...

Nežinau man yra viskas normalu. :lol::lol::lol: Tu pats gal turi zebrą? kad jau labai daug apie tai nusimanai?

Taip ir beje premium +

ir turejas neviena interneta zinau koks tinka kada ir kokiu laiku ;].

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6044 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...