Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas mielieji forumiečiai,

norėčiau pasiteirauti ar yra sportuojančių? Jeigu taip, ką, kiek laiko ir kur. Išdėstykite nuosekliai nes man labai įdomu, manau ir kitiems kurie sportuoja. ;-)

Pats lankau „Taekwondo“ tai yra korėjiečių kovos menas paremtas technika kojomis, bei minimaliai rankomis. Į Lietuvą bei kitas baltijos šalis šis sportas atkeliavo 1989 metais. Lankau jau mėnesį su viršumi, sekasi gana gerai. ;-) Kaunas, klubas „Tajanas“.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Lankau krepšinio treniruotes Vilniuje : SKM - Sostinės Krepšinio Mokykla

SKM įkurta 2007 metais ir jau pralenkė kitas krepšinio mokyklas kurios įkurtos daug seniau,taigi SKM yra didžiausia Sostinės krepšinio mokykla visoje Lietuvoje !

Žaidžiu PG - Įžaidėjo arba SG - Atakuojančio gynėjo pozicijose :)

Mano komanda žaidžia MKL - Lietuvos Moksleivių krepšinio lygoje !

Taip sportuoju, lankau Futbolo treniruotes mokykloje. Manau kad aiškinti kas tai per sportais nereikia :)

Kiek laiko jau lankai?

Lankau krepšinio treniruotes Vilniuje : SKM - Sostinės Krepšinio Mokykla

SKM įkurta 2007 metais ir jau pralenkė kitas krepšinio mokyklas kurios įkurtos daug seniau,taigi SKM yra didžiausia Sostinės krepšinio mokykla visoje Lietuvoje !

Žaidžiu PG - Įžaidėjo arba SG - Atakuojančio gynėjo pozicijose :)

Mano komanda žaidžia MKL - Lietuvos Moksleivių krepšinio lygoje !

Na, didžiausios sėkmės tau, linkiu pasiekti to ko nori šiame sporte! ;-)

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...