Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Esu buves dazaisvaidi,as ne is vilniui utenoj as buvau tai ten duoda viska, apranga,toki salma nu tik ant priekio,ir ant rankos duoda pirstines plasmasines plasmase tik ant krumpliu. seip idomu,dar sautuva,ir tas kulkas bet jei nori kulku galima ir nusipirkti dar ten kiek as mokejau 15lt ~100 kulku.

Redaguota , nario Kn1f3

76561198142193514.png

Šratasvydis ?? Wtf ?

Ne aš ten buvau iš toli kai šauna tai nieko nebuna šeip skauda kai pataiko bet mėlyniu jokiu. Nebent prie pat ginkla į koja tada bus maža melyne :)

Airsoftas. Gali taip vadint.

5 metrai yra minimalus leidžiamas atstumas. Šaunant iš arčiau ne tik mėlynė gali likt. Dažnai žaidžiu, galiu garantuot tą. Iš arčiau jau ir kraujosruvos rimtos gali pasidaryt ir blogiau.

banner.png

O ten kaip buna 1x1? ar kokie 5x5? nes skaičiau kažka kad pataiko i tawe ir turi išeit ir laukt kito žaidimo pradžios

Ten yra daug stiliau galit 1x1, 5x5, veliavos žaidimas. Nu mes žaidėm taip. 1kulka pataiko į širdi iškrenti iš žaidimo pakeldamas ranka išeini. O jei koja tai 2kartai.

Veido apsaugos yra būtinos. Nes jei kals į veidą iš to rutuliuko, ir akį išmušt gali ir nosies kaulą įskelt.

Taip ten yra tipo kiostumas, ir veido šalmas.

76561198038560426.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...