Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip manot kokio tipo serveris yra geresnis ir kodėl? Klausiu, nes niekaip neapsisprendžiu kokio tipo serverį pagaminti. Žinoma darysiu tikrai ne nuo 0 nes neesu jau toks didelis profas, bet scriptint moku.. Pats niekaip neapsisprendžiu..

Atnaujinu SA-MP gamemodus už kelis litus sms žinutėmis (kainos mažos)

Geras hostingas.

http://www.vhost.lt/...er&user=zalkysx

Na, klausimas tikrai labai dažnas ir atsakymų galėjai nepatingėti susirasti. Jei esi "ne toks didelis profas", tai kurk GRP, tačiau meldžiu - NELEISK, KAIP SERVERIO, vistiek niekas nežais, o kai patobulėsi - stenkis daryti RPG, kurk kuo sudėtingesnes sistemas. Tobulumui ribų nėra.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Na, klausimas tikrai labai dažnas ir atsakymų galėjai nepatingėti susirasti. Jei esi "ne toks didelis profas", tai kurk GRP, tačiau meldžiu - NELEISK, KAIP SERVERIO, vistiek niekas nežais, o kai patobulėsi - stenkis daryti RPG, kurk kuo sudėtingesnes sistemas. Tobulumui ribų nėra.

Manyčiau galėtum surasti tema kur geriausiai paaiškinta, ir apdaryti ja lipnia, kad visi iškart pamatytu.

Esu kūręs GRP ir nelabai mane traukia jau.. Stengsiuos kurt RPG..

• Teigiamai 1

Atnaujinu SA-MP gamemodus už kelis litus sms žinutėmis (kainos mažos)

Geras hostingas.

http://www.vhost.lt/...er&user=zalkysx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...