Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0bbfbad572017576b32353fe1227d09d190.png

LIETUVA-RADVILIŠKIS.

-Sima!Kelkis dar pavėluosi į mokykla...

-Gerai Mama..-Simai ištikrūju užkniso mokytis.. Ir pažnibždom eidama nuo laiptu prakalbo-

Pagaliau paskutinė diena.

Sima,jau nuėjus prie stalo ir paprašė tik sumuštiniu, na o ka daryti mamai? Juk nepriversi jos valgyti kanors kito,o ji norėtu taip padaryti.

-Simona,nagi juk mokslo metu pabaiga turėtu būti labai linksma

-Tai taip.. Aišku kad linksma,kai baigiu klase neturėdama draugu..-Susiraukusi prakalba Sima-Nagi sima. Neliudėk juk vistiek,baigi mokykla su vos ne geriausiais pažymiais juk mokykloje svarbiausia mokytis, o draugų na susirasi vėliau.

-Lengva tau kalbėti mama.. iš manes tyčiojasi visi vaikinai..Na tu teisi.. Šiandien sužinosiu į koką Lietuvos universitetą važiuosiu.

Mamai nepatinka kad Dukra nėra optimistė.Tad ir prakalbo-Dukra,Kodėl tu manai kad mokysies lietuvoje? Juk yra ir kitų pasaulio vietų,kur galima mokytis nevien lietuva,-Paaiškino Mama dukrai.

-Tavo Žodžiai tavo tiesa mama.

Tada netikėtai įššoko tėtis ir pasakė Simonai keleta padrasinančiu žodžiu-Dukrelė,nesvarbu kur tu mokysies svarbu kad pasiektum daugiau nei mes,mes tavim tikim dukra.

Simonai nepatiko kaip tėtis žeminosi del darbo-

TĖTI!Kiek kartu sakiau kad man nerūpi jūsu darbas? Juk esate geriausi pasaulyje tėvai.

-Uoj! Per ilgai čia mes šnekėjom,galim pavėluot greičiau apsirenkit!

Simona,Motina ir tėvas išlekė į mokykla kur ten pasirodo atvažiavo puse valandų ankščiau.

-Teti!Nusistatyk laikrodi kadanors..-Supyko Simona

-Dukrelė,atleisk(Nusijuokė)

-...

Po 30min(Kai Prasideda Pabaigimo šventė)

-Na,Simona atsisėskim

SVEIKI SUSIRINKĖ BRANGUS MOKINIAI IR TEVĖLIAI Į ŠIA NUOSTABIA ŠVENTE

DVYLIKTOKU IŠLEISTUVES.

Jūsu Malonumui baigė mūsu mokykla muzikantai atlieka muzika

PO MUZIKOS

-Pradedama nuo geriausio mokino išrinkimo.Priminsime geriausi du mokiniai gaus kvietima į geriausia pasaulio universiteta Santos National Academy.

KANDIDATAI:

Rokas Miškelis

Paulius Sakalas

Roberta Meškienė

IR

SIMONA BOLINSKĖ

-Ką? to negali būti! Juk ji nevykėlė..-Sušaukė keli mokiniai

-TVARKOS!

Salė tapo diskutavimo zona po kiek laiko viskas aprimo ir laukė Pabaigos

-Gerai,Kvietima į Santos Nacionaline Akademija laimi:

Paulius Sakalas IR SIMONA BOLINSKĖ! Taip šitie mokiniai keliauja į Santos Nacionalinė Akademija.Sveikiname jos ir prašome atsiimti kvietima.

Simona vis dar nesuprato kad tapo geriausia mokinė,ir tuopačiu suprato mamos pasakytus žodžius.

Po savaites

-Simona! ateik į virtuve.-

Simona nuėjo nors ir žinojo kad bus vakarėlis tačiau staigmena

buvo visai kitokia-Pilna klasiokiu ir jos ją sveikino tai buvo neitikėtiniausia staigmena jinai buvo tarsi devintam danguje,visi šventė dainavo o vėliau vakare viena klasiokė pasiūlė jai eiti į jos kambarį Simona sutiko.

-Simona,Žinau ,kad aš tave nustebinau ir aš noriu paprašyti vieno dalyko

-Taip?-Simona džiūgaudama atsakė.

-Aš norėčiau,kad tu man atiduotum bilietus

-KĄ? tai aišku...Kaip aš galėjau būti tokia kvaila,juk tu ir tavo draugės atėjote į vakarėli tik tam,kad gautumet bilietus? NĖ nesvajok mergše. Viskas Nešdinkis iš mano namų.

Simona netik ja išvarė bet ir kitus.Visi Buvo nustebe na tik vaikinai ne-Jie Suprato kad Roberta kažka pasakė Simonai,tik nežinojo ką?

Tikėkimes patiks :)

Apsilankykit mano Faccebok grupėje ir sužinokite daugiau apie mane:

http://www.facebook.com/groups/190860881048408/

Su jumis buvo Fizzzas/JustGO

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...