Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yeah, roli, kiek gi kartų už du*a sedėjai, tai pasedėk nors ramiai dabar gėdos neprisidaryk :) , taip imsiu VVP ir dėsiu į SuperGames.lt ? Idėjau į Pawn.wu.lt , gal ateis keletas žmonių, paieškos gerų siuntinių ar taip ko jiems reikia, o SmasheD kvailiuk tu, tu man rašei kad atrašysčiau, dirbau aš, pradėjai keiktis todėl gavai ignorą. :) Paverk, nusiplausi sielą.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Yeah, roli, kiek gi kartų už du*a sedėjai, tai pasedėk nors ramiai dabar gėdos neprisidaryk :) , taip imsiu VVP ir dėsiu į SuperGames.lt ? Idėjau į Pawn.wu.lt , gal ateis keletas žmonių, paieškos gerų siuntinių ar taip ko jiems reikia, o SmasheD kvailiuk tu, tu man rašei kad atrašysčiau, dirbau aš, pradėjai keiktis todėl gavai ignorą. :) Paverk, nusiplausi sielą.

Sakai dirbai? tai ko iškart nepasakei? o pasakė atsipisk reikėjo sakyt kad dirbi man pasakei atsipisk pirmas tad nereike ce visokiausiu baiku rašynėt.

• Teigiamai 1

graphic.png

Rolis už dūxą sėdėjo...? Nebepjauk žmogau, arba galvą išsitrink.

Tu rimtai baik su tuo savo lempiniu web'u, nes jis žlugęs ar taip ar taip, o reklamuot negalima. Dabar praleidžiu pro akis (kiek kartų tau jau tai padariau?), bet žinok, rimtai baik, neprimesk išskirtinio, kad gali reklamuot savo "PRO SUPER EXTRA KIETĄ" pawn supportą.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Tu rimtai baik su tuo savo lempiniu web'u, nes jis žlugęs ar taip ar taip, o reklamuot negalima. Dabar praleidžiu pro akis (kiek kartų tau jau tai padariau?), bet žinok, rimtai baik, neprimesk išskirtinio, kad gali reklamuot savo "PRO SUPER EXTRA KIETĄ" pawn supportą.

Pritariu . :)

If you want you can stick your penis ir me famous

Tame supporte bent niekas nereklamina savo projektu, nekilnoja tu paciu eiliniu LTG gm'u ir kitokio sudo, kurio pas jus daug... Aptvarkytumet postus bent, nes dabar geda ziuret i toki foruma

• Teigiamai 1

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...