Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PERSKAITYK:

** Reikia būti neregistruotam vivus.lt

** Reikia būti negavus ankstesnio pakvietimo į vivus.lt

--------------------------------------------------------------------------

* Turėti 19metų. ARBA NAUDOTI TĖVŲ BANKININKYSTĘ

* PASTABA: tai kad turi internetine bank, tai nereiškia, kad gali atitikti reikalavimus, būtina 19Metų arba naudojimas tėvų sąskaitos, patvirtinant registraciją, viskas legalu ir teisėta

* UŽ REGISTRACIJA MOKU 40LT

* Turėti 0.01 centą sąskaitoje

* Turėti internetine bankinkystę

* Viskas legalu

* Pinigus išmoku po registracijos

* VISKĄ GALĖSIU DARYTI PER TEAM VIEWER

* Pirmas kreditas nemokamas todėl jūs galėsite iškarto kredita gražinti ir uždirbti 40LT!

Nenusišnika, Lietuvoje seniau buvo darytas projektas kur ėjo į panašius portalus ir tikrindavo žmonės, išaiškėjo, kad visur yra apgavyste.

Šis pranešimas yra ne oficialus "VIVUS" kompanijos, iš tavęs aš jokios garantijos negaunų, kaip suprantu. Jei ir siekčiausi sakytum "Neapgausiu, pasitikėk" ir panašiai, tačiau taip nėra, tai yra eilnę aferą. Ir jei jau taip legalu, tai prašau sukūrti arba man įrodyti, kad tai yra neapgavyste ar legalu.

62b6036ab95a11fef3d067a463f1b0fb654.png

Nenusišnika, Lietuvoje seniau buvo darytas projektas kur ėjo į panašius portalus ir tikrindavo žmonės, išaiškėjo, kad visur yra apgavyste.

Šis pranešimas yra ne oficialus "VIVUS" kompanijos, iš tavęs aš jokios garantijos negaunų, kaip suprantu. Jei ir siekčiausi sakytum "Neapgausiu, pasitikėk" ir panašiai, tačiau taip nėra, tai yra eilnę aferą. Ir jei jau taip legalu, tai prašau sukūrti arba man įrodyti, kad tai yra neapgavyste ar legalu.

1. Vivus.lt savo klijentams pateikė nauja sistema taspats kaip pakvietimu sistema. aš pakvičiu per savo nuoroda klijenta kuris iš mano nuorados užsiregistruoja ir pasėma kredita ir už tai aš gaunu 50LT 10Lt pasilieku sau o 40LT duodu jums už sugaišta 15min.

1. Vivus.lt savo klijentams pateikė nauja sistema taspats kaip pakvietimu sistema. aš pakvičiu per savo nuoroda klijenta kuris iš mano nuorados užsiregistruoja ir pasėma kredita ir už tai aš gaunu 50LT 10Lt pasilieku sau o 40LT duodu jums už sugaišta 15min.

Sutikčiau su šita saligą, tiktai man reikia garantijų, gausiu garantijas tada padarysiu ką prašai.

62b6036ab95a11fef3d067a463f1b0fb654.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...