Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5045 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip iš temos pavadinimo supratote, tikriausiai žinote kam ši tema, bei pristatinėti nereikės.Taigi, teikiu visas įmanomas mappinimo paslaugas, tai nuo gyvenamo ploto, darbo, bei kito objekto padarymo iki interjerų darymo ir pilno įrengimo.Mappinu jau daugiau nei pusantrų metų, ir manau jau turiu pakankamai patirties, kad galėčiau pradėti užsiiminėti tokia veikla.Pačiam teko žaisti samp'ą gana ilgą laiką, apie 4 - metus, tad žinau, ką žaidėjai mėgsta, bei kokie dalykai tinka.Kalbant apie patį mappinimą, tai kur ir kokiam mieste mappinti man visiškai nesvarbu, mano mapp darbuose niekada nerasite tvorų ore, bei kitų klaidelių, kurių mapperis privalo nedaryti, nes vadovaujuosi šia taisykle: Apžiūrėk 3 kartus ar nėra klaidų, o tik tada pabaik darbą.

Kalbant apie mano darbo galimybęs, tai kuomet gaunu užsakymą, tai tik juo ir susikoncentruoju, kad darbas išeitu, kuo greičiau, ir kuo geriau padarytas.Nes visi mėgstame, kai darbai nestovi..

Atlygis: kaip atlygi imu arba saskaitos papildymais, arba banku, pirmuoju variantu bus šiek tiek brangiau.Kainos priklauso nuo darbo sudėtingumo, bei trukmės, tikslių kainų nesakysiu, nes visada derinu jas su užsakovu, kad rastume abiems tinkamą sumą.

Per savo mappinimo laikotarpį, teko daugiausiai mappint sau pačiam, tiesiog tobulėt, taip kad niekas manes nepažinosit, esu mappines keliuose smulkiuose projektuose, bet ties tuo ir pasibaigdavo, apačioje matysite kelis nesunkius mano darbo pavyzdžius.

Ką galiu užtikrinti?

***Greitai, kokybiškai atliktą darbą.

***Sąžiningumą, VISUOMET kai baigiu ir nusiunčiu darbą užsakovui,

jį ištrinu, man ne 12 ar 13 metų kad sukčiausi tokiomis nesamonėmis.

***Prieinamą kainą, tiek man, tiek užsakovui.

***Darbą pagal pageidavimą, klaidų objektų koregavimą, jei kokia detalė nepatiks.

8b7d7097ec3af7920b8ca109ccdc5531899.bmp

9fe8f464146c9dfef26cfdb9f6e5d6b2238.bmp

0cfe249b9e0eaebcebc4f2f4f409d82a106.bmp

14e8acbcc39563cb3f3e30257233aa7b340.bmp

03a202a98c87887c364992bcb66f625a860.bmp

97c7ba28c48b6c21bdefca71f74fe9e3223.bmp

*Taip pat, mappinu ir projektams, pagal bendrą susitarimą.

Jei norite užsisakyti paslaugą, kreipkitės į skype: andrius19941

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5045 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...