Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,aš čia jau kaip ir senas forumietis,bet manęs čia ilgą laiką nebuvo,daug naujų žmonių,tai reikia ir prisistatyti. :) Mano vardas Deividas,man yra 17 metų, sparčiai artėja 18, einu į dvyliktą klasę,šiaip esu gan aukštas 1,89 m, sveriu 77 kg,bet planuoju per žiemą truputi priaugti,kadangi sportuoju sporto salėje, mėgstu futbolą,bet visą vasarą teko nežaisti dėl nutraukto raiščio,šiaip labai,labai mėgstu klausyti muziką,esu savo miestelyje didžėjus,bet mesiu šitą darbą greitai,nes prasidėjo dabar teisės,dar egzaminai,ir taip vos viską spėju.Na o aš pats žaidžiu 9dragons ir conter strike 1,6 kaip tikras lietuvis :D , bet labai retai tiesiog nežinau gal užaugau,nebedomina žaidimai,o aš čia forume keista,bet ne dėl žaidimų lieku,tiesiog paskaityti naujienas ir šiaip pažiūrėti kaip besilaiko supergames.lt, taip aš ateisiu labiau skaityti, o ne rašyti,todėl gal nelabai dažnai mano žinutes matysit. :) O,kad dar geriau susipažintume įkelsiu savo nuotrauką.

Aš be ausyčių. :D <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

18418647244509612242713.jpg

-- Papildyta --

Ištrinkit 1 temą,užlagino. :)

-- Papildyta --

Ištrinkit 1 temą,užlagino. :)

peacebird.gif
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...