Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi nusprendziau sukurti weba, projekta. Na visu pirma kurciau su ucoz.com ,ens jis man patogus ir jis visai neblogas, na bet kaikuriem cia ju mirtis, nes visi prie ji kaskodel. Na jis man aptinka, nes galima irgi keltis skriptus dizainus ir viskas man pavyksta. Jis puikiai padeda sukurti pilnaverti weba. Na nezinau tik koki kurti. Kyla minciu koki zaidimu foruma, muzikos, filmu ar dar kokiu failus, bet nezinau. Man reikia patarimu is kitu. Ko nors naujo.

Nekneciat ucoz.com nerasykit, ok ?

www.las-vegas.lt Realus LV gyvenimas su nematytomis sistemomis.

247ac3a134382cf9aea9764c56bb16d7834.png

Banalu, jei nežinai - nekurk.

Teisingai. Čia tavo valia - ką nori tą ir kuri :) Kurk gal kokį panašų kaip eBay tinklapį tik lietuvišką ;) Nes dar neradęs aš tokių xD

Nu kažkas į "Ebay" nemanau, kad kurs kiek aš suprantu tai tu nori, kad jis prekėmis prekiautių tipo? Nemanau, kad taip gali atsitikti.

O puslapį gali kūrti įvairu, gal tau patinka koks žaidimas.

62b6036ab95a11fef3d067a463f1b0fb654.png

Teisingai. Čia tavo valia - ką nori tą ir kuri :) Kurk gal kokį panašų kaip eBay tinklapį tik lietuvišką ;) Nes dar neradęs aš tokių xD

Nu kažkas į "Ebay" nemanau, kad kurs kiek aš suprantu tai tu nori, kad jis prekėmis prekiautių tipo? Nemanau, kad taip gali atsitikti.

O puslapį gali kūrti įvairu, gal tau patinka koks žaidimas.

Norint kurt "Ebay"

1. Turi turėt 18+ metų.

2. Daug laisvo laiko.

3. Ir tikrai ne su tokiu kaip jo mąstymu. (neįsižeisk)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...