Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano vardas Aurimas Bachanovičius, man 14 metų, ne už kalnu 15, gyvenu Vilniaus rajone, Grigiškėse

Esu Linksmas, taip pat ir draugiškas žmogus, kuriam patinka sportuoti, mėgstamiausios sporto šakos: Krepšinis bei turnikas, bet futbolo, beisbolo ar kitokių dalykų, kurie susyja su sportu irgi neatsisakau, negeriu, nerūkau, ir nemanau, kad rūkysiu, nes esu labai stypriai nusistatęs prieš rūkymą.

Esu taikus žmogus, bei niekada neapgaudinėju kitų, visalaiką, kam prireikę pagalbos, padedu, nors šiuo metų, už kokio nors serverio ar tinklalapio sukurimą pradedu imti pora litukų, nors ant ledų ^^, bėja mokausi gana neblogai, prieš mokyklą neesu labai stypriai nusistatęs, nes joje susitinku su draugais :). Mėgstamiausios pamokos, kaip ir dauguma manau IT ir Kūno kultūra.

Štai ir prisistačiau.

Sėkmės visiems, gerų mokslo metų ;)

728x90.gif
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...