Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba diena,

Norėčiau pasiūlyti šį naršyklinį žaidimą, kuris mano nuomone yra įdomus.

E-sim - visiškai nemokamas virtualios valstybės politikos, ekonomikos, karo simuliatorius.

Pagrindiniai žaidimo elementai yra politika, ekonomika, žurnalistika ir karyba. Čia jūs galite įsteigti įmonę ir užsiimti verslu, turėti savo laikraštį, dalyvauti politinėje veikloje, tapti kariu, balsuoti prezidento/kongreso/partijos pirmininko rinkimuose ir t.t. Galimybių riba šiame žaidime priklauso tik nuo jūsų fantazijos.

Skirtingai nuo daugelio kitų naršyklinių žaidimų, E-sim nereikalauja daug laiko: užtenka 5-10 min. per dieną (pirmomis dienomis). Tačiau nereiškia, kad šis žaidimas yra labai paprastas ar kad jame nėra daug galimybių. Pradžioje žaidimas gali pasirodyti kiek monotoniškas ir nuobodus: Padirbi, pavalgai, pasitreniruoji ir viskas. Tačiau tai tik pradžia. Vėliau žaidėjas gali rinktis, ar jis nori dirbti ekonomikos srityje, rašyti laikraštį, o gal suktis politikoje, dirbti seime, vyriausybėje arba prisijungti prie karinių pajėgų ir kovoti už eLietuvą ir sajungininkus. Tačiau, jeigu jums žaidimas šiek tiek pabodo ir jūs norite nuo jo atsikvėpti, jūs galite ir toliau per dieną žaisti vos ~5 minutes, kad palaikytumėt būtiniausius jūsų eLietuvos piliečio rodiklius – padirbtumėt, gautumėt pinigų, pasitreniruotumėt.

Užsiregistruok pagal mano nuorodą ir kai pasieksi 7lvl, gausi 2gold. Aš tau padėsiu prasimušti, gausi gerą darbą pas mane, štai nuoroda:

http://esimsecura.com/lan.5623/

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...