Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Supergames(kitiems dar vis žinomas kaip Labusai) lankytojai. Atėjo gėdulo diena, nusprendžiau šiektiek save aprašyti. Aprašysiu save trumpai, kad nebūtų nuobodu skaityti.

Esu Saulius, šiuo metu gyvenu Vilniuje. Aš esu 13-metis, mokausi 7-oje klasėje. Esu linksmas,sportiškas žmogus. Lankau krepšinį,futbolą. Galėčiau puikiai susikalbėti su anglu,amerikiečiu ar kitos tautybės žmogumi kurio gimtoji kalba yra Anglų(anglų kalba mano stiprioji vieta), laisvalaikiu dažniausiai sėdžiu namie, lankau būrelius. Taigi ką čia apie save dar parašius. Blogų įpročių neturiu(nerūkau,negeriu), manau to tikrai neužsimanysiu. Mano ūgis apie 167 Cm(Esu pakankamai aukštas, ir tai netrugdo).

Sėkmės visiems forume, nespaminam,nefloodinam ir sutariam su visais normaliai. Ačiū kad skaitėte mano temą, atsisveikinu.

• Teigiamai 1
Svečias

Labas, geras prisistatymas. Taip, aukšti žmonės yra faini. Galėsi modeliu but, heh. Mano 1.81.

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...