Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

22. Jūsų skype ID :waidux54

23. Ar šnekėsite per dylerių TEAMSPEAK3 kanalą:Na jeij tai privaloma zinoma:0

Savokos :

Ištikimybe :Tai darbuotojas kuris istikimas darbuij arba kokiam kolegai ar merginai tai neturi reiksmes bet tai zmogus kuris neizduoda siu dalyku darbo ir t.t.

DM :Masinis zudymas

Non RP -Vazinejimas nepagal keliu eismo taisykles

KET -Keliu eismo taisykles

Drive By -Saudymas pro masinos langa

SS -nuotrauka sukurie galima padaryti f8

Klientų vogimas :Tai situacija kuri yra tokia ( Tu pasiulai klijantuij gun/nark/zoles/seklu ir zmoguij reike tu prekiu o prieina kitas dyleris ir pirmas jam parduoda )

RELOG -Kai padarai rr na arba crech lentele

Komandinis Darbas :Tai padejimas kitam kolegai arba visai komandai parduodant prekes ir t.t

Susirinkimas :Na tai kai per racija paskelbe direktorius arba pavaduotojas kad vyksta susirinkimass ir nurodo buvimo vieta kur jis vyksta ir kada tai kai visiems darbininkams nori kaska svarbaus pasakyti ir kai turi isklausyt direktoriauvs bei pav.

AFK -kai esi nuspaudes esc ir nezaidi kaskiek tai laiko arba esi nuejas nuo klavieturos.

Treniruote :Tai kai veda direktorius arba pavaduotojas apmoko darbuotojus vaziuot plaukt skraidyt bekt ir panasiai tai kai praveda treniruote

Kliento aptarnavimas :Na tai privaziuoji prie klijanto ir pasiulai jam gun/nark/zoles/seklu ir aptarnauji klijanta visais arba tik viena preke aptarnauji jy mandagei ir .t.t

Aktyvus darbas :Na tai zmogus kuris atsidaves darbuij ir dirba virsvalandzius kai drbo laikas jauv baiktas kai zaidi tik dirbdamas o ne slyvinedamas po serva seip sauv , kai tik dirbi ir dirbi nieko dauvgeuv ir aptarnauji klijantus:.

Bendradarbis :Tai zmogus dirbdamas tame paceme dabe kartu su manimi

Kolektyvas -Komanda kuria isrenka

PD - Policijos dapartamentas

SWAT -Greito regavimo burys

FBI -Tai darbuotojas dirbes pd ir yra paaustinamas iki FTB ( greitasis burys )

Konsultacija -Pasitikslinimas ko nori arba kas yra teisingeuvse

Vartu komanda -tai vartu komanda sukuriais atidarai bei uzdarai /num4

Pavizdingumas -Na tai kai kaskoks tai didesnio rango darbuotojas parodo pavyzdi kaip reike ta atlikt pvz trefke pirma parodo pavyzdi kaip reike tav ja padaryt, atlikt ir t.t

Aktyvus pasirodymas treniruotėje -Na kai klausai ir suteiki demesio direktoriuij arba pav ir esi pats gereuvses per treniruote

Star -Teisesaugos gaudomas lygis

Situacijos :

Važiuojate darbine mašina bei turite nelegaliu prekių , ir iš nugaros pamatote atlėkenčią policijos mašina su įjungtais švyturėliais tiesiai į jus. Kokie jūsų veiksmai ?-Na spauzdiu gazo kuo skubeuv ir stengiuis kuo greiceuv nup ju pabegt kad nesuciuptu ir neikistu i jail.

Važiuojate pagrindinio miestelio gatve , ir staiga iš už kampo išlenda SWAT mašina ir jus susitrenkiate . Kieno bus klaida , kokie jūsų veiksmai -Na sieip tai yra SWAT kalte nes mano keles pagrindinis ir as galiu juo vaziuot neziuredamas i salutinius keliukus , na bet jeij jisai man uzmestu star uz no-rp as staigei padareuv ft ir ikeliu jas i veba prie swat papeikimu, bet jeij jis mane surakina ir nori patikrint ar neturiu nelegaliu prekiu tai SWAT yra teisus nes negalima veziot nelegales prekes bet ka padarysi musu toks darbas ir jis yra kaiptik toks pavojingas.

Žaidėjas jusu paprašo parduoti 6paketus ginklų , 7 paketus žolės , 4 paketus narkotikų . Kiek viskas žaidėjui kainuos -Na turetu iseit 410 k

Pardavinėji prekes prie bazės vartų. Staiga pamatai pravažiuojančius apsauginius ir pradedi į juos šaudyti. Kas čia blogai?Visu pirma negalima saudyt i apsauginius nes jie nieko nepadaro ir negalima kelt reuvsiu bei prie bazes vartu bazes ir negalima bereikalo saudyt i apsauginius

Susitinki su klientu ir jis tavęs paprašo tam tikrų prekių. Staiga išnyra SWAT ir važiuoja link jūsų. Jūsų tolimesni veiksmai-Na jeij liktu tik paspaust enter ir panasieij tai staigei praduodu prekes ir spaudziu gazo kad pasprukceuv nup SWAT masinos kad jei nepagauvtu ir neikistu i jail, na o jeij nespeceuv pasiulyt prekiu atsiprasyceuv klijanto ir pasakyceuv kad tuoj privaziuos kolega ir jus aptarnaus o pats stegceuvs pabegt jeij nepavyktu ikistu i jail tuomet per racija paprasauv kolegos kad jy aptarnautu numetu jam jo varda pavarde zaidime ir ramia sazine sedziu gauto laiko jaile

14:21 Paskelbtas drift event'as. Tu persirengti į paprastus drabužius, pasėmi savo mašiną ir vyksti į event. Kas čia blogai-Visu pirma negalima dalyvauvt event darbo laiku o seip negalima dalyvauvt be direktoriauvs bei pav leidimo nes turi dirbt pagal darbo grafika o ne i event vykt o .2 as nemekstu event ir juose nedalyvauvju.

Jus bevažinėjantį po miestelius pagauna swat ir už nelegalias prekes įsodina į kalėjimą. Paleistas iš kalėjimo jūs vykstate į bazę ir pasiimate darbinę mašiną, bet prekių ne, jog vėl nepatektumėte į kalėjimą. Kas čia blogai?Nepaisant to pagavimo mes visvient turime gryzt i baze ir pajimt prekes nes mes tai privalome daryt ir teikt zmonems prekes na gryzceuv ir toleuv dirbceuv ir stengceuvs nepakliut i jaila

Like This

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

apple_phone

04 gegužės 2012 - 05:00

Apšylantis

Narys

29 Pranešimai:

Patirtis:20000xp

Pinigai:200000$

VIP:Nėra

Admin:Nėra

Darbas:-

Namas:nera

Masina:BULLET

Laiko Praleido: 1d 1h 41m 57s

1. Vardas_Pavarde žaidime : Apple_Phone

2. Jūsų turimas XP kiekis : daugiau nei 20k xp

3. Kaip suprantate ši darbą ? ( Išsamiai ) : Tai darbas, kuriame reikia pardavineti nelegalias prekes (uz teisesaugos akiu).

4. Koks jūsų charakteris ? ( Išsamiai ) : Gan geras. Esu iskalbingas ir draugiskas, linkes padeti kitiems, zmogus. Esu drausmingas, kartais, aisku, pajuokauju, pagyvinu savo kalba kokiunors prikolu. Neieskau zodzio kiseneje ir manes nereikia traukti uz liezuvio.

5. Jūsų amžius realiame gyvenime ? ( NEMELUOTI ) : 14.

6. Kodėl norite i ši darbą ? ( Minimum 5 sakiniai ) : Dar neteko dirbti dyleriu, todel tai yra pirma priezastis, kodel noriu butent i si darba. Daznai tekdavo dirbti tokius (kaip cia pasakius?..) legalius darbus, ty. PD,Taxi,Apsauga.. Neteko dirbti nei Furistu, nei Dyleriu. Man sis darbas atrodo idomus, nes cia dirba mano draugas ir man tenka matyti kas vyksta siame darbe, kaip yra aptarnaujami klijentai ir tt. Noriu isbandyti si darba, kaip betkuri kita darba LMG. Noriu pajusti ta adrenalina, kai leki nuo PD/SWAT su nelegaliom prekem, kad tik taves nesugautu.

7. Ar esate dirbęs dylerio darbą? Kiek laiko ? : Ne, kaip jau sakiau, dar neteko dirbti siame darbe.

8. Ką veikiate serveryje ? ( prisijungęs ) : Kolkas nelabai ka veikiu... Esu vipas, todel kartais vakarais padedu naujokams laikyti teises... Seip vazinejuos su draugais, padedu jiems, jei ko reikia. Kartais einu pasaudyti i teisesauga, bet tai buna retokai, nes nelabai patinka DM.

9. Kuom busite naudingas šiame darbe ? ( Išsamiai ) : Busiu naudingas savo aktyvumu, paslaugumu ir naudingumu. Laikausi taisykliu, stengiuosi ju nepazeidineti. Darbe isbunu labai ilgai (arba iki to laiko, kol man jis nenusibosta), bet nors ir darbas nusibos, dar kelias dienas jame isbunu, gal dar apsigalvosiu, kad netektu veliau gailetis, kad palikau gera darba. Esu istikimas savo komandai, neisduodu zmoniu, kurie man padejo. Esu paslaugus, neizeidineju kitu zaideju.

10. Kiek laiko per diena praleidžiate serveryje ? ( Tikrinsiu ) : Nuo4-5valandu. Aisku buna visaip, bet stengiuosi kiekviena diena bent po kelias valandas palosti.

11. Kodėl turime išrinkti būtent jus ? ( Parašykite įtikinamai ) :Kaip jau sakiau auksciau, esu aktyvus, draugiskas ir paslaugus. Manau turite isrinkti mane, nes esu azartiskas zmogus. Man gan greitai nenusibosta darbas, komanda. Laikausi taisykliu, stengiuosi padeti kolegoms, jei kas nutinka.

12. Klausysite direktoriaus / pavaduotoju ? O kaip kitaip? Zinoma klausysiu!

13. Kaip elgsitės su klientais ? Busiu malonus, bei paslaugus. Atvaziuosiu, jei jie netures galimybes atvaziuoti pas mane. Patarsiu, kokia preke, ir koki jos kieki labiau apsimoka imti, pagal kainas ar kita sios prekes naudinga funkcija.

14. Skaitėte tema "Dylerių INFO" ?Zinoma. Jei pildau kokia anketa, i koki darba, visada perskaitau pagrindine info apie darba.

15. Kaip vertinate dylerių +/- sistema ? Puikiai! Kiek zinau, si +/- sistema yra viena pirmuju, kuri atsirado ir paivairino darbus.

16. Ko sieksite dirbdamas dylerių ? Aisku sieksiu buti geriausiu, buti aktyviu ir draugisku darbuotoju. Sieksiu parduoti kuo daugiau prekiu, pagyvinti si darba. Sieksiu buti pavyzdziu savo kolegoms!

17. Ar pravestumėte komandai treniruote? būtent kokia ? RP. Kadangi labai yra didelis NON-RP musu serveryje. Pats vazineju (arba stengiuosi vazineti (aisku kaip pasiseka)) RP, todel noreciau, kad ir kiti zaidejai, imdami pavyzdi is Dyleriu, pradetu vazineti, arba bent jau stengtis vazineti, RP.

18. Jūsų nuomone apie dyleriu direktorių / pavaduotojus ? Gan gera. Gerbiu direktoriu uz tai, jog ilgai nepalieka savo posto. Ne visus pavaduotojus teko matyti on, todel apie juos dar nieko (nei gero, nei blogo) sakyti negaliu.

19. Kaip suprantate ši posaki : Gun / nark / žoles ? Dylerio klausymas (trumpinti kaikurie zodziai) zaidejams, ar jie kartais nenoretu Ginklu, Narkotiku ar Zoles.

22. Jūsų skype ID : me_gusta10

23. Ar šnekėsite per dylerių TEAMSPEAK3 kanalą: Taip, jei tai yra privaloma – snekesiu.

Savokos :

Ištikimybe - Tai kai zaidejas neisduoda savo komandos. Nekersija jai, net kai pereina i priesu puse.

DM -Masinis zudymas. Kai yra nusaunama daugiau negu 2 zaidejai vienu metu.

Non RP - Nesilaikymas KET (keliu eismo taisykliu). Vazinejimas ne savo eismo puse, per pievas, bardiurus ir tt.

KET - Keliu eismo taisykles.

Drive By -Kai yra saudoma is pravaziuojancio automobilio lango, ar is vaziuojancio motociklo sedynes.

SS - Screen Shot (ekrano nuotrauka, turima omeny – zaidimo nuotrauka su F8)

Klientų vogimas - Kai tavo bendradarbis aptarnauja pirkeja, o tu pribegi ir paskutiniu momentu, pasiulai savo prekes, kad naudos turetum tu, o ne tavo kolega.

RELOG - Staigus atsijungimas ir prisijungimas i zaidima (dazniausiai naudojama kai sugauna kazkas is teisesaugos.)

Komandinis Darbas - Kai dirba tam tikra grupele zmoniu, kurie stengiasi padeti savo “grupeles nariams/bendradarbiams”.

Susirinkimas - Tam tikru metu, paskirtas susitikimas, kai darbuotojai (arba grupe/gauja) susirenka i viena vieta, aptarti, pasikonsultuoti.

AFK - Away From Keybord, tai reiskia, kai zmogus palieka zaidima ijungta, bet pats nelosia, nesedi prie kompiuterio ir nevaldo savo “zmogeliuko”.

Treniruote - Nauji apmokymai, kaip reikia elgtis tokioje, ar kitokioje situacijoje, ka daryti, ar ko nedaryti.

Kliento aptarnavimas - Tavo siulomos paslaugos/prekes kokiam zaidejui/pirkejui.

Aktyvus darbas - Kai darbuotojas dirba visa savo darbo laika, kiekviena diena. Kitaip tariant – jo yra visur pilna.

Bendradarbis - Zmogus, kuris dirba kartu.

Kolektyvas - Tai lyg tavo darbo “grupe”. Tai zmones kurie dirba kartu, ar bendradarbiauja.

PD - Policijos Departamentas. Bet pagal viska, darbar PD savoka yra kaip darbas – Policija. Kai zaidejai raso si trumpini, jie turi omeny ne policijos departamenta, o policija.

SWAT - Swat, tai specialusis burys (kaip Lietuvoje – Aras).

FBI - Truputi virsesnis asmuo/darbuotojas, negu PD. Zemesnis nei SWAT. (omeny turiu pareigas). Federal bureau of invistigation. (lietuviskai FTB – Faktu tyrimu biuras.)

Konsultacija - Kai zmogus ateina patarimo, paklausti, pvz., kas geriau, ka daryti ir tt.

Vartu komanda - Komanda (mygtukas) kuri uzdaro/atidaro vartus.

Pavizdingumas - Kai zmogus stengiasi buti geriausiu, kai ji kas pagiria, jis lyg ir tampa pavyzdziu kitiems, kad kazkuri jo savybe yra gera, ir kad is jo galima pasimokyti.

Aktyvus pasirodymas treniruotėje - Kai zaidejas stengiasi buti geriausiu treniruoteje. Kai jis atlieka visas uzduotys, ir atlieka jas gerai.

Star: zvaigzdutes, kurias gauni uz bloga elgesi ar nusikalstama veikla. Pagal jas, PD gali atpazinti, kiek zaidejas yra prasikaltes. Kuo daugiau zvaigzduciu, tuo geriau teisesauga gali suprasti, kad zaidejas yra smarkiai prasikaltes ir, kad jis negali gauti baudos.

Situacijos :

Važiuojate darbine mašina bei turite nelegaliu prekių , ir iš nugaros pamatote atlėkenčią policijos mašina su įjungtais švyturėliais tiesiai į jus. Kokie jūsų veiksmai ?

Nepasimesciau. Pradeciau didinti greiti. Jei mane sugautu, netureciau galimybes toliau pardavineti prekiu, nes tureciau sedeti jaile (kalejime.), nes Pd tikrai man nepasiulytu baudos.

Važiuojate pagrindinio miestelio gatve , ir staiga iš už kampo išlenda SWAT mašina ir jus susitrenkiate . Kieno bus klaida , kokie jusu veiksmai ?

Pagal viska, as vaziuoju SWAT’ui is kaires ( turiu omeny ta gatve, kuria, pro tilta yra ivaziuojama i pgrd. miesteli). Pagal KET, SWAT turetu mane praleisti, bet deje nepraleido. Kalte butu jo. Bet as jo atsiprasyciau. Jei jis prie manes neprisikabintu – palinkeciau geros dienos ir nuvaziuociau sau.

Žaidejas jusu paprašo parduoti 6paketus GUN , 7 patektus žoles , 4 paketus Nark . Kiek viskas žaidejui kainuos ?

300k uz Gun, 70k uz zole, ir 40k uz narkotikus. Isviso: 410k.

Pardavinėji prekes prie bazės vartų. Staiga pamatai pravažiuojančius apsauginius ir pradedi į juos šaudyti. Kas čia blogai?

1) Prie vartu pardavineti negalima.

2) Saudyti tik i teisesauga ir tik, kai ji tave gaudo kelyje. Negalima saudyti i teisesauga, jei ji stovi prie vartu, ar vaziuoja pro sali.

Susitinki su klientu ir jis tavęs paprašo tam tikrų prekių. Staiga išnyra SWAT ir važiuoja link jūsų. Jūsų tolimesni veiksmai?

Liepiu klijentui sestis su g. Jei jis nesutinka, pasakau kad susitiksime po keliu minuciu, kad as ji susirasiu. Pats leksiu kuo toliau nuo swat, kadangi nenoriu sestis i jaila.

13:21 Paskelbtas drift event'as. Tu persirengti į paprastus drabužius, pasiemi savo elegy ir vyksti į event. Kas čia blogai?

Jei situacija supratau, tai dabar yra ne darbo laikas (nebent direktorius nuspres kitaip) todel darbuotojas gali vykti i event. Bet, kadangi tokie eventai trunka daugiau negu valanda, darbuotojas negales butu evente iki pabaigos, jis tures grizti ir dirbti. Prie vykstant i eventa, jis turetu atsiklausti direktoriaus ar pavaduotojo, ir tik gavus leidima, galetu vykti i eventa.

Jus bevažinėjantį po miestelius pagauna swat ir už nelegalias prekes įsodina į kaleimą. Paleistas iš kaleimo jūs vykstate į bazę ir pasiimate darbinę mašiną, bet prekių ne, jog vėl nepatektumėte į kaleimą. Kas čia blogai?

Dyleris visada privalo tureti prekiu be isimciu! (na nebent ne darbo laikas.) Pagal 7 taisykle, Dyleris visada turi tureti prekiu.

Like This

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Dovis_Lefon

04 gegužės 2012 - 05:02

Forumietis

Narys

330 Pranešimai:

VIP:Yra

Admin:3 Lygio

Laiko Praleido: 5d 13h 57m 13s

Ignaz dūxas *Myliu SuperGames.lt*,*Myliu SuperGames.lt* mano anketą ištrynėt lopai jūs *Myliu SuperGames.lt*. !

Like This

Paveiksliukas

Paveiksliukas

UGLY OR PRETTY,SWAG OR NO SWAG , RICH OR POOR ALL THESE THINGS DON'T MATTER.

CAUSE 100% THAT THERE'S SOMEONE WHO'S GOING TO LOVE YOU FOR WHO YOU ARE ♥

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Dovis_Lefon

Forumietis

Narys

330 Pranešimai:

Ignaz dūxas *Myliu SuperGames.lt*,*Myliu SuperGames.lt* mano anketą ištrynėt lopai jūs *Myliu SuperGames.lt*. !

Like This

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Dovis_Lefon

Forumietis

Narys

330 Pranešimai:

Like This

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Dovis_Lefon

Forumietis

Narys

330 Pranešimai:

Like This

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Gamer_Pro

04 gegužės 2012 - 05:05

Apšylantis

Narys

29 Pranešimai:

Patirtis:25k xp

Pinigai:150K

Darbas:Keiciasi

Namas:neturiu

Masina:NRG-500

Laiko Praleido: 10h 28m 18s

1. Vardas_Pavarde žaidime :Gamer_Pro

2. Jūsų turimas XP kiekis:35078

3. Kaip suprantate ši darbą ? ( Išsamiai ) :Pardavinėji gun/nark/žole.Bandai privilioti klijentų.Slapstaisi nuo teisėsaugos.Bandai surasti daugiau klijentų.

4. Koks jūsų charakteris ? ( Išsamiai ) :Linksmas,nuoširdus,ramus,nepykstantis.

5. Jūsų amžius realiame gyvenime ? ( NEMELUOTI ) :Man 10

6. Kodėl norite i ši darbą ? ( Minimum 5 sakiniai ) :Na visų pirmą tai labai dominantis,intriguojantis darbas.Aš mėgstu slapstytis nuo teisėsaugos taigi šis darbas man labai tiktu.Girdėjau Dylerių direktoriai labai geri bei protingi taigi todel norėčiau dirbti šį darbą.Na dar man skinai labai labai gražūs.O svarbiausia mėgstu važinėti RP ir nedaryti DM ir tai man +.

7. Ar esate dirbęs dylerio darbą? Kiek laiko ?Ne,nesu.

8. Ką veikiate serveryje ? ( prisijungęs ) Būna,kad truputi driftint pasimokau,perku Dyleriu prekes ir mėgaujuosi žaidimu.

9. Kuom busite naudingas šiame darbe ? ( Išsamiai ) :Isiūlysiu Dyleriu prekes.Būsiu malonus su klijentais.Gerbsiu aukštesnį rangą beturintį darbuotoją ir kolegą.

10. Kiek laiko per diena praleidžiate serveryje ? ( Tikrinsiu ):Maždaug 2-4val.

11. Kodėl turime išrinkti būtent jus ? ( Parašykite įtikinamai) :Na jeigu norite protingo,sumanaus,linksmo,nuoširdaus darbuotojo tai išrinkite mane.Jau išmokau Dylerių taisykles atmintinai taigi visados žinosiu Dyleriu taisykles ir joms nenusižengsiu.

12. Klausysite direktoriaus / pavaduotoju ?Taip,būtinai.

13. Kaip elgsitės su klientais?Gražiai,tvarkingai,sumaniai,protingai.

14. Skaitėte tema "Dylerių INFO" ?Taip ir net atmintinai išmokau :D

15. Kaip vertinate dylerių +/- sistema ?Puikiai tiesiog nuostabiai

16. Ko sieksite dirbdamas dyleriu?Daugiau klijentų.

17. Ar pravestumėte komandai treniruote? būtent kokia?Taip važinėjimo RP,o ji vyktų taip:Visi Isėstų į darbines car ir įsijungtų autopilotą.Visi sektų mane ir važinėtume RP visuose keturiuose miesteliuose.

18. Jūsų nuomone apie dyleriu direktorių / pavaduotojus :Puiki,man patinka Dylerių direktoriai ir pavaduotojai

19. Kaip suprantate ši posaki : Gun / nark / žoles:Ko norėsite gun/nark/žolės?

22. Jūsų skype ID :nojusxd

23. Ar šnekėsite per dylerių TEAMSPEAK3 kanalą:Taip

Savokos :

Ištikimybe-Kai žmogus tą patį dalyka dirba,daro labai ilgai.

DM-Susišaudymas(DeathMatch)

Non RP-Važinėjimas ne pagal KET

KET-Kelių eismo taisyklės

Drive By -Šaudymas iš važiuojančios mašinos

SS -ScreenShot

Klientų vogimas -Kai pvz.Tu važiuoji prie klijento kuriam tu nori parduoti prekes,o pasirodo kolega jam jau pardavė prekes

RELOG -Greitas atsijungimas ir prisijungimas

Komandinis Darbas-Kai komanda dirba kartu.

Susirinkimas -Visų kolegų susirinkimas

AFK -Away from keyboard

Treniruote -Apšilimas prieš sunkų darbą

Kliento aptarnavimas-Parduoti jam prekę.

Aktyvus darbas -Aktyviai dalyvauti treniruotėse,aktyviai dirbti

Bendradarbis -Žmogus iš to pačio darbo

Kolektyvas -Komanda

PD - Policijos departamentas

SWAT -ARAS

FBI -Spec pajėgos

Konsultacija -Patarti kitam žmogui

Vartu komanda -Num4

Pavizdingumas -Būti geram.

Aktyvus pasirodymas treniruotėje -Aktyviai atliko visas užduotis

Star-Įtarimas pridėtas teisėsaugos.

Situacijos :

Važiuojate darbine mašina bei turite nelegaliu prekių , ir iš nugaros pamatote atlėkenčią policijos mašina su įjungtais švyturėliais tiesiai į jus. Kokie jūsų veiksmai ?Bėgu ir perspėju kolegas dėl toje vietoje galimos policijos.

Važiuojate pagrindinio miestelio gatve , ir staiga iš už kampo išlenda SWAT mašina ir jus susitrenkiate . Kieno bus klaida , kokie jūsų veiksmai ?Swat klaida.Jeigu mane jie jail'intu tai foto papuoštų visą forumą

Žaidėjas jusu paprašo parduoti 6paketus ginklų , 7 patektus žolės , 4 paketus narkotikų . Kiek viskas žaidėjui kainuos?-410k

Pardavinėji prekes prie bazės vartų. Staiga pamatai pravažiuojančius apsauginius ir pradedi į juos šaudyti. Kas čia blogai?Be reikalo šaudyti į teisėsaugą negalima.

Susitinki su klientu ir jis tavęs paprašo tam tikrų prekių. Staiga išnyra SWAT ir važiuoja link jūsų. Jūsų tolimesni veiksmai?Paprašau klijento sėsti į mašiną ir reikalus sutvarkome kitoje vietoje,kai pabėgame nuo SWAT.

14:21 Paskelbtas drift event'as. Tu persirengti į paprastus drabužius, pasėmi savo mašiną ir vyksti į event. Kas čia blogai?Į eventus galima vykti tik per pertraukas arba pasibaigus darbo laikui.

Jus bevažinėjantį po miestelius pagauna swat ir už nelegalias prekes įsodina į kalėjimą. Paleistas iš kalėjimo jūs vykstate į bazę ir pasiimate darbinę mašiną, bet prekių ne, jog vėl nepatektumėte į kalėjimą. Kas čia blogai?Kad ir kas benutiktų Dyleriai turi pasiimti prekes,nes kitaip jų negalės jų parduoti

Like This

eaed0fe17ebd49d5b63cdb4ba49e560c.0.gif

Į viršų

Atsakyti

Daugybinis citavimas

Pranešti

Lukis_Rackis

04 gegužės 2012 - 05:11

Apšylantis

Narys

24 Pranešimai:

Gyvenamoji VietaVenta

Patirtis:+90k xp

Pinigai:3,000,000

Darbas:dirbu asmeniskai

Namas:ligtai nera

Masina:pigi masina

Laiko Praleido: 19h 17m 7s

Anketa :1. Vardas_Pavarde žaidime : Lukis_Rackis

2. Jūsų turimas XP kiekis : virs 100k xp

3. Kaip suprantate ši darbą ? ( Išsamiai ) : dyleris yra nelegalius daiktus pardavinejantis zmogus. siame darbe reikai saugotis teisesaugos jei turi daugiau nei 20 star. su direktoraius paliepiamu reikia dalyvauti susirinkimuose, treniruotese. dyleriai turi 2 darbines masinas, vienas yra autobusiukas o su kita gali laisvai vazineti ir slapstytis nuo teisesaugos.

4. Koks jūsų charakteris ? ( Išsamiai ) : manau esu mandagus, nesu piktas, esu draugiskas.

5. Jūsų amžius realiame gyvenime ? ( NEMELUOTI ) : 14metu ir 3 menesiai

6. Kodėl norite i ši darbą ? ( Minimum 5 sakiniai ) : megstu begti nuo pd/fbi/swat/apsaugos ir manau pabegciau jeigu gaudytu mane teisesauga. siame darbe reikia pardavineti ginklus/narkotikus/zole. reikia vazineti per miestelius ir siulyti savo prekes o tas man manau patiks . kadangi yra gana neletos darbines car manau lengviau pabegti nuo teisesaugos. noriu nes esu paklusnus direktoriui/pav ir manau ilgai neapleisiu sio darbo

7. Ar esate dirbęs dylerio darbą? Kiek laiko ? nesu

8. Ką veikiate serveryje ? ( prisijungęs ) : buvau radistas, policininkas o dabar atejo metas ir dylerio darbui :)

9. Kuom busite naudingas šiame darbe ? ( Išsamiai ) : greitai pardavinesiu prekes klijentams, nevogsiu klijentu, klausysiu kas bus sakoma, ir manau daug prekiu parduosiu per diena.

10. Kiek laiko per diena praleidžiate serveryje ? ( Tikrinsiu ) : 4-5h

11. Kodėl turime išrinkti būtent jus ? ( Parašykite įtikinamai ) : nes kaip ir sakiau greitai aptarnausiu klijentus, ju nevogsiu. ir daug prekiu partuosiu zaidejams.

12. Klausysite direktoriaus / pavaduotoju ? Taip.

13. Kaip elgsitės su klientais ? mandagiai, maloniai, greitai

14. Skaitėte tema "Dylerių INFO" ? Taip.

15. Kaip vertinate dylerių +/- sistema ? manau geras dalykas, geriau issiryskina geri dyleriai nuo blogu

16. Ko sieksite dirbdamas dylerių: daug parduoti prekiu ir kuo daugiau gauti +

17. Ar pravestumėte komandai treniruote? būtent kokia ? pravesciau jei buciau adm nes manes niekas neklausys :)

18. Jūsų nuomone apie dyleriu direktorių / pavaduotojus ? manau geras, malonus, bendraujantis, nes kai jis paskelbe anketas webe, as jo paklausiau : "iki kada galima pildyt?" jis man iskart atrase : "iki rytojaus"

19. Kaip suprantate ši posaki : Gun / nark / žole? kai privaziuoji prie klijento ir klausi : gun/nark./zoles? tai reiskai tau ar gun ar nark. ar zoles.

22. Jūsų skype ID : rackauskai1

23. Ar šnekėsite per dylerių TEAMSPEAK3 kanalą: zinoma, o kaip kitaip bendraut? :)

Savokos :

Ištikimybe - kai neapleidi darbo ar pan.

DM - masyvus zudymas kai nusauni nemaziau nei 3 zmones.

Non RP - nesilaikymas ket.

KET - keliu eismo taisykles.

Drive By - saudymas pro masinos langa arba per motocikla.

SS - screen shot/foto su f8.

Klientų vogimas - kai vienas dyleris aptarnauja klijenta o kitas pribega ir greiciau klijentuj parduoda preke.

RELOG - atsijungti ir prisijungti vel

Komandinis Darbas - kai dirba ne vienas, o keli.

Susirinkimas - kai reikia ka nors aptarti ir pan.

AFK - nuejes nuo pc su ijungtu samp arba nuleidus

Treniruote - darbuotoju isbandymas

Kliento aptarnavimas - kai prieini prie klijento, jis sako ko jis nores pirkt o dyleris jam parduoda

Aktyvus darbas - kai dyleris daug prekiu parduoda arba kai dirba ir per pertraukas/pasibaigus darbo laikui.

Bendradarbis - pvz jei as dyleris ir kitas zaidejas dyleris tai mes skaitomes bendradarbiais

Kolektyvas - darbo grupe kurioje dirba visi grupeje esantys zmones

PD - policijos departamentas

SWAT - aras

FBI - pd aukstesnis rangas

Konsultacija - pasitarti su tam tikros srities specialistu

Vartu komanda - skaicius 4

Pavizdingumas - kai vienas darbuotojas blogai dirba o kita gerai dirba, ir direktorius sako blogai dirbanciam darbuotojuj : imk pavyzdy is gero darbuotojo

Aktyvus pasirodymas treniruotėje - kai viska gerai atlieka treniruotes metu

Star - zvaigzdutes/itarimas

Situacijos :

Važiuojate darbine mašina bei turite nelegaliu prekių , ir iš nugaros pamatote atlėkenčią policijos mašina su įjungtais švyturėliais tiesiai į jus. Kokie jūsų veiksmai ? meginciau pasprukti o jei mano darbine masina per lieta tokiam dalykui tai stengciausi speti ivaziuoti i baze

Važiuojate pagrindinio miestelio gatve , ir staiga iš už kampo išlenda SWAT mašina ir jus susitrenkiate . Kieno bus klaida , kokie jūsų veiksmai ? swato klaida nes as pagrindinio kelio vietoje turiu pirmamumo eile. o taip sakyciau as buvau pagrindiniame kelyje, jus kaltas!

Žaidėjas jusu paprašo parduoti 6paketus ginklų , 7 patektus žolės , 4 paketus narkotikų . Kiek viskas žaidėjui kainuos ? 410k

Pardavinėji prekes prie bazės vartų. Staiga pamatai pravažiuojančius apsauginius ir pradedi į juos šaudyti. Kas čia blogai? kam be reikalo saudyti i apsaugini? o jei ir taip padaryciau tai begciau i bazes vidu

Susitinki su klientu ir jis tavęs paprašo tam tikrų prekių. Staiga išnyra SWAT ir važiuoja link jūsų. Jūsų tolimesni veiksmai? pasakyciau klijentuj kad susitiktume neviesoje vietoje, turiu begt

14:21 Paskelbtas drift event'as. Tu persirengti į paprastus drabužius, pasėmi savo mašiną ir vyksti į event. Kas čia blogai? jei viskas vyksta darbo metu tai negalima eventuose dalyvaut darbo metu nes gali iskyst kiti zaidejai tave direktoriuj

Jus bevažinėjantį po miestelius pagauna swat ir už nelegalias prekes įsodina į kalėjimą. Paleistas iš kalėjimo jūs vykstate į bazę ir pasiimate darbinę mašiną, bet prekių ne, jog vėl nepatektumėte į kalėjimą. Kas čia blogai? koks dyleris be prekiu??? ;D visu pirma jei ir turi tu prekiu tai begt nuo swato o ne neimt prekiu, tai kaip jas pardavinesi tada? ;D

• Neigiamai 1
6ff1457656a8e89387cc364af5d39e06245.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...