Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėjau kurti savo SA:MP serverį ir moku daryti GUI lenteles, bet kaip kitas padariau man viskas gerai, padariau ADMIN GUI komandų lentelę ir man išmetė

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Serveris\gamemodes\RP.pwn(3162) : error 075: input line too long (after substitutions)

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Serveris\gamemodes\RP.pwn(3163) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Serveris\gamemodes\RP.pwn(3163) : error 017: undefined symbol "inut"

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Serveris\gamemodes\RP.pwn(3163) : error 029: invalid expression, assumed zero

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Serveris\gamemodes\RP.pwn(3163) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

Nors žiūrėjau ir niekur nemačiau klaidų!

Štai kaip atrodo mano ADMIN GUI komandų lentelė:

if(playerDB[playerid][admin]) //Admino komandos

{

if(!strcmp(cmdtext, "/akomandos", true))

{

ShowPlayerDialog(playerid, 20000, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Admin Komandos", "/s - žinutė visiems\n/ataisykles - taisyklės\n/sk - skaičiavimas\n// - pokalbiai Admin nariams\n/gydyti - sutaiso automobilį ir pagydo\n/ginklai - Admin ginklai\n/kick - išmeta žaidėja iš serverio\n/ban užblokuoja žaidėja serveryje\n/pzu - pažiūrėti žaidėją\n/jail - pasodina žaidėją į kalėjimą\n/takew - atimti ginklus iš žaidėjo\n/heal - pagydyti žaidėją\n/to - nukeliauti pas žaidėją \n/get - gauti žaidėją\n/boom - susprogdina automobilį", "Gerai", "");

return 1;

}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...