Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šeip mano nuomonė yra tokia kūrk Counter-Strike serverius, taigi reikia nemažai pinigų investuoti, bet tai tau gali viskas atsiimt už tuos pinigus, tu žymiai gali daugiau uždirbt. Pasižiūrėk www.cs-egp.lt , turi labai daug serverių , visuose serveriuose labai daug žmonių žaidžia perka labai viską, gerus pinigus uždirba. :)))

Parduodu pigiai cs hostus. Kreiptis i skype : pacanas.

Ištikrųjų CS, omg... Tai jau praeitis. Tuoj pat gi užsidarys žmogus. Reikia rinktis aktualius ir dabar reikalingus žmonėms dalykus. Ištikrųjų jau kaip ir žaidimų forumų krūva, ir kitokių žaidimų serverių. Tu pasidomėk apie kitus žaidimus, jeigu nori tiesiog kurti žaidimų portalą, pažaisk juos ir panašiai. Supranti, reikia dar žiūrėti nuo investicijos. Čia turi būti tavo pačio pasirinkimas, ne kieno kito, bet aišku gali pasitarti, kad tau kažkas patartų ką rinktis. Kas girdėjo, kas ne apie DUNO-TEAM , dar kitaip žinoma kaip "Pinigų medis". Aš pats šios grupuotės veikloje dalyvauju. Ką ji daro? Ji būtent remia tokius smulkius projektus, kad jie suklestėtu, bet aišku mes remiame projektus tik su ateitimi ir subtiliai atsirenkame. Tie 2 projektai tikrai sulauks jūsų dėmesio, vieną išvysite kažkur po 4 mėnesių, kito projekto darbai užsites net 7 mėnesiuis. Todėl, kad jie labai planuoja, niekur neskuba ir ištikrųjų įdėjos geros, bet jas įgyvendinti reikia laiko. Duno-Team projektas neremia 10-100Lt, pradžioje gal sušelpiame kelis šimus ir žiūrime kokie veiksmai bus atliekami su tais pinigais, jeigu viskas gerai, matome, kaip jie planuoja paremiame ir daugiau. Būtent dar kyla klausimas ką aš veikiu? Tiesiog duno-team remia, ne tik pinigais, bet ir kodavimo darbais ir vienas iš duno-team autoriu esu aš, aš tai sugalvojau. Aš užsiimu JavaScript kodavimu tame projekte. Kurio atidarymas numatomas dar kitais metais, kadangi jam reikia irgi nemažų lėšų ir daug kur investuoti ir atsipirkti, tada kalbėsime apie startą. Aš vienintelis 13-metis toje komandoje, visi yra jau pilnamečiai, bet manau amžius man netrugdo ir aš turiu to proto reikšti savo nuomonę ir jeigu tavo projekto planai bus tikrai geri ir tu pats tai manysi (Svarbu, kad tu pats tai manytumei), parašyk man dėl tos paramos ir mes gerai pakalbėsime, beto nesvarbu ar tu pilnametis ar ne, bet reikės ir tavo tėvų leidimo dėl kaiko, bet čia jau kita tema, jeigu mes dar tave nuspręsime remti. Supranti, tu turi rinktis, ne mes už tave. Kituose projektuose irgi sedėjo žmonės turintis tikrai palyginus mažai metų, bet vistiek jų planai buvo geri ir košės jie galvoje turėjo. Tad patikėk, rakink šią temą ir nuspręsk pats. :) Tikiuosi padėjau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...