Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas apie virusus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Jei padarai kompo roll back, arba ištryni virusus ( su antivirusine ) jie vistiek lieka kokiam nors diske ar kur nors?

Nes krč prisidirbau labai...

Roll back = System Restore? Jeigu pas tave jis įjungtas yra galimybė, kad virusas laiko atsukimo metu gali ir atsinaujinti, taipogi system restor'ai užimą vietą diske. Jeigu antiviras geras tai turėtų viską pašalinti.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Svečias
O ką jau taip esi prisidirbes? :D

Truputį užsižaidžiau su hackais. Hackuose buvo virusai kurie puola visą Teo tinklą ar kažką panašiai ir krč paskambino man tiekėjai ir pasakė jei nesusitvarkai atkertam internetą visam laikui. Man taip moksliškai paaiškino, kad pats nesupratau apie ką ten turėjo omeny.

Truputį užsižaidžiau su hackais. Hackuose buvo virusai kurie puola visą Teo tinklą ar kažką panašiai ir krč paskambino man tiekėjai ir pasakė jei nesusitvarkai atkertam internetą visam laikui. Man taip moksliškai paaiškino, kad pats nesupratau apie ką ten turėjo omeny.

Ten kur per google surandi tuos hackus tai geriau net nesisiūst, nes ant kiekvieno yra virusas.

O iš kur kiti gauna gerus ir veikiančius hackus tai net neisivaizduoju..

Svečias

Ten kur per google surandi tuos hackus tai geriau net nesisiūst, nes ant kiekvieno yra virusas.

O iš kur kiti gauna gerus ir veikiančius hackus tai net neisivaizduoju..

Ten labai geri, aš juos daug naudojas, efektingi. Bet aišku ten buvo virusų, aš juos praleidau. ( kaip ir visad ). Nes ten failiukas virusuotas yra, kuri reik aukai nusiųst ir tada uždrošt jo kompą.^^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...