Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėjau ikelti kelis scriptus, kurie manau yra reikalingi serveryje, mano atžvilgiu. Šie scriptai nėra mano, jie iš GTA-ONLINE, ikelsiu, kad nereiktu vargti jų ieškoti, ar kurti naujas temas ir kitą.

1. Anti B-Hop

Šis scriptas manau praverčia per begimo eventus ar šeip, kai tu bėgi ir bandai šokinėti, tavo animaciją tiesiog sustabdo, tau to neina padaryti. Dabar - Pamoka.

Įdiegime šį kodą į modifikaciją:

Šį kodą dedame modifikacijos viršuje prie visų #define.

#define HOLDING(%0) \ ((newkeys & (%0)) == (%0))
#define PRESSED(%0) \ (((newkeys & (%0)) == (%0)) && ((oldkeys & (%0)) != (%0)))

Šį kodą dedame po public OnPlayerKeyStateChange(playerid, newkeys, oldkeys) callback'u.

if (HOLDING( KEY_SPRINT ))
{
if (PRESSED( KEY_JUMP ))
{
ClearAnimations(playerid);
}
}

Štai ir viskas, šis "Anti B-Hop' Scriptas baigtas :) Manau jums jis patiks ir veiks be problemų.

2. Numeriai ant darbinių mašinų

Mano manymu šitas scriptas yra gan reikalingas įvairiems serveriams. Kuom naudingas? Nes kaip matot, ant darbinių mašinų yra numeriai ir galite matyti, koks tai darbas ar kas panašaus, nes mašinas galima pasidaryti su cheat taip ir skin, atrodys kaip policininkas, nors jis nėr. Ši pamoka padaryta B.Y - Invision_White A.K.A Inv1s.

Atsidarome savo game mode .pwn failą ir prie visų darbinių ir kitų transportų (OnGameModeInt callback) įterpiame kodą:

SetVehicleNumberPlate(AddStaticVehicle(599,-210.7239,990.7866,19.6751,88.7837,2,1), "POLICIJA"); // PD MAŠINA

Paaiškinimai (Scripto su Darbo mašinų numeriais)

SetVehicleNumberPlate

Nurodome, kad bus sukurti tam tikri numeriai

AddStaticVehicle(mašinosid, X , Y, Z , MAŠINOS PASIKREIPIMO KAMPAS ,spava 1, spalva 2),

Sukuriame mašiną (jeigu nesupratote mano kodas viršuje)

"POLICIJA");

Įrašome kas bus ant numerių, mano atvėju bus užrašas POLICIJA

Nuotrauka -

61df85e639116691a9ae50337380ec46430.png

P.S - Pamokas kūriau tiems, kas nesilanko kitus kaip Gta-Online ar panašiai. Naudokite jaigu jums jų prireikė, viskas čia nukopijuota iš GTA-ONLINE, jums :)Ryt dar daugiau scriptų dadėsiu :)

• Teigiamai 6

• Parašė po 1 metų...
Guest Ernish

Tomai žaurius esi :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...