Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!Kurem mes su vienu ciuvu darem projekta http://www.grp-life.us.lt. Pirma pasirode man nieko ciuvas, jis scriptino gm. Bet kai prasiau ji man atsiusti nesiute. O sian pasirodo kad jis visus musu host slaptikus pakeite ir norejo mane apipist. Bet as pora dienu atgal kol turejau prieima i hosta atsisiunciau gm is host, todel sian noriu jums ji paplatinti. Is ko editintas gm jis man nesake, bet pabandysiu jums ji aprasyt.

Gm'e yra labai daug mappinimo darbu. Scriptinimo irgi yra nemazai, bug pora yra, bet juos galima lengvai sutvarkyti. Darbai su direktoriaus pakvietimu:

1327772372.PNG

be pakvietimu nefotkinau.

gaujos:

1328187467.PNG

Yra daug sistemu: minivip, vip,admin, superadmin

visko neaprasysiu, nes pats visko netestinau. Pabandykit.

Siustis - GRP-LIFE_v1.0.0.rar - 2.2 Mb

P.S to ciuvo nickas - Lukas_Xay skype jis yra - Animator

Pakomentuokit gm jai patiko ;) Negailekit +rep

Nusipirkau GRP-LIFE.LT autorines teises ;) Manau greit paleisim!

Yra 1 bugas su masina nusiperki sau masina parasai /spos iseini lauk is servo vel ieini ir aciranda antra toke pat car is kus kur ka reik daryti leidziu parastai ant windaus kaip visi tikrina gm ar cia bug ar cia del to kad ant windauso leidi?

-- Papildyta --

padekit :lok: :P :pistols: :kill:

-- Papildyta --

kas galit del bugo padeti

-- Papildyta --

kas galite padeti laukiu c +rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5275 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...