Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

turbūt daugelis žino, kad LMG.lt nulaužė sarg.lt serverį, pranešė man vienas draugas apie tai žinutę gavo jis, kad į teismą sarg.lt paduos jog nulaužė Sarg.lt

[20] Lukas.: [20] агмε:

<<< gal kam dar nulausti koki serva? [17] SARG.lt administracija: Laba diena, Marinai, kodėl leidžiate kenkėjišką ataką ir trikdote mūsų darbą? Jūsų IP ir visi duomenys buvo perduoti atitinkamiems asmenims, kurie ištirs jūsų kenkėjišką veiklą ir pasielgs atitinkamai. Jūs jau esate pilnametis, todėl būsite baudžiamas jau pats, jokie tėvai nebepadės. Jeigu ką mums dar būtu labai malonu susitiktu su jumis Panevežyje. Nuotrauką jau turime: adreso, būtu labai malonu, lauksiu.

Va čhatas SARG.lt administracijos.

Gerai padirbėjo LMG.lt

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• Atsakymų 57
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Sveiki noreciau kad si tema butu istrinta kuri skleidzia gandus kad as nulauziau sarg.lt

Man tas serveris yra visiskai neidomus ir nesu as joks hakeris.

Pazeidziat mano autorines teises skleisdami tokius gandus apie mane manau busite supratingi ir tema bus istrinta. Aciu.

Parodyk autorinių teisių punktą kuriame dabar pažeidė tavo autorines teisės?

P.S. Kažin kieno tu čia autorius *Myliu SuperGames.lt* :DD

Hacked by paša

Lmg.lt Nulauze Sarg.lt ? Nebesvaik :D Sarg.Lt Yra geriausias serveris Serveryje dabar yra keiciamas hostas ir turetu nebelagginti o bus manau geras srv ;)

Keičia hosta del to kad,sugadino ir nulaužė ana ;)

Sakai? O gal dėl to, kad visokie scripteriai ir kitokio plauko SA MP serverių kurėjai pavydi sargui? Atsibuskit jus žmonės, ne tas yra svarbiausia, juk tai yra žaidimas, o jus dėl jo pergyvenat? Jums kas nors pasidarys geriau? Aišku kiek nors ten litų gausit, bet pradėkit pažymius savo keltis mokykloje ir baigė studijuoti susiraskit normalų darbą, o nesedėkit prie kompiuterio. Manau skaitydami žmonės mano pranešimą nors kiek susipras, kad tai yra žaidimas.

Atsiprašau už klaidas, rašau iš kito kompiuterio ir dar ne esu pripratęs prie jo klaviatūros..

Sveiki noreciau kad si tema butu istrinta kuri skleidzia gandus kad as nulauziau sarg.lt

Pazeidziat mano autorines teises skleisdami tokius gandus apie mane manau busite supratingi ir tema bus istrinta. Aciu.

Pirma iškur žinai kad apie tave? Marinu mažai lietuvoj? Nah...

Dar reikia taip sugalvot :DDDD Lmg yra vaikų serveris ir tikrai jie nenulaužė Sarg.Lt, nes jis pukiai veikia ir jis yra apsaugotas sistemomis, kurių neįmanoma nulaužti. Nesitikėjau tokių nesamonių iš tavęs Roli...

Dėja dėja, visas GO skamba ( Gta - online sorry for reklama :D ) , dėl to kad nulauže, taip ir buvo, tas ir įvyko ir jis geriausias? JIS ŠUDAS, nei anticheat'ai geri, nei kas , nulaužt galėjo su doss, bet čia kažkas rimčiau yra, nes visi failai servo paplatinti, tiksliau FTP prisijungimas.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Įsitikinau tik viena, jums svarbu tik kita serverį nulaužti, kad eitu visi į kitą, bet jus pagalvokit, ar tikrai taip bus? Manau, kad ne, tad nėra tolko hackinti visokius serverius, tinklapius. Susigėdykit žmonės, degradavot visai, išeikit į lauką nors arba bent namų darbus padarykit, o ne sedėkit prie kompiuterių bandydami hackinti visokius žaidimų serverius. Kaip jus nesuprantat, kad tai tik žaidimas?

P.S eimuza, ar tu pats nenolifini prie pc? Ar mes patys kartais ne tampam noliferiais ir sėdim ištisas dienas prie pc ir spoksom į ta patį vaizdą? Kalbu apie save ir apie kitus, nes iš esmės kartais tampu tikrai noliferiu, bet mes patys to net nejaučiame dažniausiai ir visai nepamatom to.

P.S.S Atvėskit, juk tai tik žaidimas.

Įsitikinau tik viena, jums svarbu tik kita serverį nulaužti, kad eitu visi į kitą, bet jus pagalvokit, ar tikrai taip bus? Manau, kad ne, tad nėra tolko hackinti visokius serverius, tinklapius. Susigėdykit žmonės, degradavot visai, išeikit į lauką nors arba bent namų darbus padarykit, o ne sedėkit prie kompiuterių bandydami hackinti visokius žaidimų serverius. Kaip jus nesuprantat, kad tai tik žaidimas?

P.S eimuza, ar tu pats nenolifini prie pc? Ar mes patys kartais ne tampam noliferiais ir sėdim ištisas dienas prie pc ir spoksom į ta patį vaizdą? Kalbu apie save ir apie kitus, nes iš esmės kartais tampu tikrai noliferiu, bet mes patys to net nejaučiame dažniausiai ir visai nepamatom to.

Ne. Aš ilgai nesėdu prie pc ir visu antra ar tu žinai, kad SARG žlugdo žmonės? Kiti vien prašo, kad nupirkti vip'ą aš tau atsilyginsiu vėliau. Man jau taip nevieną kartą visi tą patį rašo aš negaliu be SARG prašau... Nu tai va ten jų realybes pasaulis... O čia tik paprastas "šūdinas" gyvenimas.

E tu gemale, moksliuke, nori nokinkis, man ir taip normaliai sekasi su mokslais, savo eiles pasilik ir rašyk kitur, ir taip visi žino, kad turėjo sarg'as žlugti. :)

Lmg.lt Nulauze Sarg.lt ? Nebesvaik :D Sarg.Lt Yra geriausias serveris Serveryje dabar yra keiciamas hostas ir turetu nebelagginti o bus manau geras srv ;)

Sakai? O gal dėl to, kad visokie scripteriai ir kitokio plauko SA MP serverių kurėjai pavydi sargui? Atsibuskit jus žmonės, ne tas yra svarbiausia, juk tai yra žaidimas, o jus dėl jo pergyvenat? Jums kas nors pasidarys geriau? Aišku kiek nors ten litų gausit, bet pradėkit pažymius savo keltis mokykloje ir baigė studijuoti susiraskit normalų darbą, o nesedėkit prie kompiuterio. Manau skaitydami žmonės mano pranešimą nors kiek susipras, kad tai yra žaidimas.

Atsiprašau už klaidas, rašau iš kito kompiuterio ir dar ne esu pripratęs prie jo klaviatūros..

Nepričiom aš?,Pirks geresni hosta jo,jo...

BEJE SERVERIS ATSIDARĖ TAD RAKINKIT TEMA

44a4eeab4011e49bad058d8b3e71ff06953.gif

Nepričiom aš?,Pirks geresni hosta jo,jo...

BEJE SERVERIS ATSIDARĖ TAD RAKINKIT TEMA

Galėjo žlugti, ir niekada nebe atsidaryti.

Be to ką šiandien sužinojau, net prajuokinau, po šitos temos ėjau į LMG.LT, ždž žiūriu jų rekordas yra didesnis už sarg'ą. :D

Esi parprastas ( viešas ) žmogus. Tave gali filmuoti, fotografuoti paparaciai ir nieko jie nepažeis. Šiuo atvėju jokių autoriniu teisių neturi...

-- Papildyta --

Nulaužė ?? XDD "keiksmai" lūžau :DD

Sapnai atsibuski Kaškas tikrai gera sapma susapnavo

Lmg nulauže sarg :D

Nejuokinkit :D

-- Papildyta --

O jaigu taip būtu, kad kadanors kasnors nulaužtu sarg manau atsieitu 10x daugiau :D

asd1.gif

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...