Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi jau su mysQl susitvarkiau, dabar prisijūngių ir man meta tokį vaizdą

01146648a1bb81cc2c959620d3eb054f572.png

44390d07908e5daf5e741b46bc5c7042639.png

Tokį vaizdą meta visiem, kas ateina į šį serverį. Modas - RPG 9.2... Ir sako, kad reikia SPAWN sistemą pakeisti, galit paaiškinkint kaip, ar kame esmė? Atssiskaitysiu +2rep ir 300FLT arba 400FLT ;P

Rašykit čia, ir parašykit jūsų skype. Pakviesiu. Arba jūs mane galit pakviesti - skypė - jonas_kri

P.S - Kordinates keičiau, neina vistiek tas pats.

Nesukurtum manau nuo new.pwn, ždž aš tau padėsiu. ;)

Eik po sa:mp callblack'u " OnGameModeInit "

Ir po juo prirašyk bet kokį " AddPlayerClass " - čia /save pozicija, ją išsisaugosi /save [pozicija]

Rodau pavyzdį: AddPlayerClass(147,-2175.5159,1005.7822,80.0000,328.8137,0,0,0,0,0,0); //

Gali jei nori jį panaduto, turėtų veoikti, manau padės tai, padėkok ir atsilygink jei padėjau kuo žadėjai. ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...