Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ligonines interjieras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias
heh 6/10 :/

Tai argumentuok kodėl tik tiek... Juk man įdomu sužinoti ar aš praradau savo įgūdžius ar tik tu nemoki vertinti...

P.S. Nebūk vaikas ir neįsižeisk nes nieko čia įžeidžiančio nepasakiau...

Svečias
Patalpa netinkama 1/10

Aš norėjau padaryti ką nors tokios kas nebūtu dar viena sargo kopija todėl neimiau standartiniu patalpų...

-- 14 Sau 2012, 13:59 --

ok paurgamintuosiu: 00:01 sekundė durys rurinasi į sieną ir vibruoja,00:22 To ilgos geles kur prie sienos tiesias lievai atrodo ir čia pripat tarp tu sofu ir tas aukštas augalas chujovas. 01:06 matai tarp duru matos melyna spalva? nelygiai tai ir gaunasi 6/10

P.S neįsižiaidžiau. :D

Dėl durų tai sutinku 00:01 nes ten beta versija padariau ir pamiršau ištaisyti... Gėlės tai normaliai atrodo, panaikina ta tuštumo jausmą... O dėl tų augalų tai pasakysiu taip. Tu buvai ligoninei? Ten tik tokie panašus belekiek užaugę ir nelaistomi medžiai... 01:06 tai ten reikia galvoti optimistiškai pvz: ventiliacija... :D

Na nesvarbu, dėkui už kritika...

Svečias
Mldc labai gražiai, neturiu prie ko prikipt :) Na gal tik reikėtų sutvarkyt duris ir daugiau "įrangos" įdėt į operacines :D

Taigi galim grįžti į senove, narkozė = akmuo į galvą, skalpelis = titnagas, siūlai = vilnoniai... :D

Svečias
10/10 tik baras ligonėnėja nlb :D

Nesi ligoninej buvęs? Tigi bufetai būna kur paryt :oO:

Jis turėjo omenyje gal kad negražiai atrodo... Na nesakysiu kad labai ten stengiausi bet truputi paderinau objektus...

Svečias
8/10 šeip nk visai, bet kaip geram senam draugui iš Kėdainių +1 pridėsiu, 9 td :)

Jei čia man tai aš iš Panevėžio... :D

Gaila tada nutraukei savo projektą, būčiau turbūt iki dabar pas tave buvęs...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...