Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nusprendžiau permepinti kuo daugiau Sf miesto, todėl čia dėsiu savo darbus, jie visada gaus atnaujinimų. Todėl nespreskite iškarto kad mažai visko, nes darbai dar tik prasideda!

Kas sumepinta?

>VM

>STOTIS

>TRIPERIAI

>SANKRYŽA

>POILSIAVIETĖ

>DEGALINĖ

>STOTIS

V1.0

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=ffGGW6hbxwQ&feature=youtu.be[/youtubecom]

V1.1

Įdėtas papildymas:

07380e2e6aa049b7f552cc4a97ea2164284.bmp

Daugiau žalumos prie stoties:

089dc9e7aed36730f7ac0cb59bdc85e7165.bmp

Pagerinta statybų aikštelė:

75bdcd34f02430cc3d9631937fe4fba7985.bmp

3ca65c102ef687f28566c76e2269a66f910.bmp

Dėl ko neįdėjau platformos ant triperių- Žolės trugdo normaliai atrodyti. ant platformų šjp žolės neaugą. O ten uždedu platformą ir žolės matos...

V1.2

Pridėtas VM:

d4ff40c7909f692d4d8b476924541c2f717.bmp

5adaf9b69cf9bb3c2fa9eb23d104171d380.bmp

82f696946b46f643af7464b80232ddff505.bmp

Pagražinta sankryža:

4981a457f645622447a23440ed80e238745.bmp

• ,

istikruju fantazijos ne biski neturi

1.ten ta sankryza galejai per viduri koki fontaniuka maziuka idet ar ka nors kitko ir galejai apsvetima ideti kad pvz tiktu ir kokie bollargt negu tie orandzinai arba i tuos orandzinius butu ismeigti bollarght.

2.wm tai s viso negraziai galejai to paspaso didesnio nedeti o gamejai ta maziuka pastata kur ir yra papuost gelem ir galejai tuos tvoreles nepasukt o tiesei uzdet apsvetima dar koki sviesafora grazu ar zibinta galejai idet ten kur kaskoki pilka ar ka ten toki pr wm pastatei ten galejai is vis jo nedeti nes kaskaip nekaip atrodo galejai ta sina kokia zaluma gelem papuosti ir masinas galejai pastatyt.

3.stoty viska isimk paspuosk zaluma uzdek tvorelem ir tarp tu tvoreliu bollarght ir soties gelia galejai gracia iskloti kokiom trinkelem galetum prie stoties ir koki darba padaryt stovejimo aikstele galetum ir tas statybas padaryt bet kaskaip be rysio atrodo ir galejai tuos stalaznikus padeti suone (tuos kur ant ju uzlipt reik) galejai kokiu statibiniu reikmenu prideti ten tu oranziniu kaip yra toi sankrizoi jie ten tiktu. konteineriu ir kitu statybiniu periemoniu kaip ten tie kmb kurios smeigem i zeme kad butu linojos masinai pastatyti bet ne stoties priekija nes tai gadina vaizda :( o prieki galetum ivairiu sviestuvu ideti ir papuosti fontanu ar kokia zaluma.

4.jeigu dar reiktu pakomentuot man i pm.

5.sekmes :)

Smagu, kad darai panašiai kaip aš - su atnaujimais. Matosi, kad tvoros nelygios ar objiektai nelygiai stovi, tačiau viskas pataisoma. Džiaugiuosi, kad žmonės pagaliau užsiima dideliais darbais, galbūt aš pradėjau šią madą. :nice:

Tvoros daugumoj lygios.( :D ) tik toj foto kur vm tai ten jos lygios, tik vienos aukščiau kitos žemiau. Tai ir atrodo kad nelygios... O Sugalvojau šitą dalyką daryt tai tikrai nuo tavęs. Dėkui, kad "pasiūlei" :D

-- 03 Sau 2012, 18:01 --

1.ten ta sankryza galejai per viduri koki fontaniuka maziuka idet ar ka nors kitko ir galejai apsvetima ideti kad pvz tiktu ir kokie bollargt negu tie orandzinai arba i tuos orandzinius butu ismeigti bollarght.

2.wm tai s viso negraziai galejai to paspaso didesnio nedeti o gamejai ta maziuka pastata kur ir yra papuost gelem ir galejai tuos tvoreles nepasukt o tiesei uzdet apsvetima dar koki sviesafora grazu ar zibinta galejai idet ten kur kaskoki pilka ar ka ten toki pr wm pastatei ten galejai is vis jo nedeti nes kaskaip nekaip atrodo galejai ta sina kokia zaluma gelem papuosti ir masinas galejai pastatyt.

3.stoty viska isimk paspuosk zaluma uzdek tvorelem ir tarp tu tvoreliu bollarght ir soties gelia galejai gracia iskloti kokiom trinkelem galetum prie stoties ir koki darba padaryt stovejimo aikstele galetum ir tas statybas padaryt bet kaskaip be rysio atrodo ir galejai tuos stalaznikus padeti suone (tuos kur ant ju uzlipt reik) galejai kokiu statibiniu reikmenu prideti ten tu oranziniu kaip yra toi sankrizoi jie ten tiktu. konteineriu ir kitu statybiniu periemoniu kaip ten tie kmb kurios smeigem i zeme kad butu linojos masinai pastatyti bet ne stoties priekija nes tai gadina vaizda :( o prieki galetum ivairiu sviestuvu ideti ir papuosti fontanu ar kokia zaluma.

Dq kad netingėjai pakomentuot tiek. Bet dėl pirmo punktai tai žiauriai prieštarauju. Esi matęs kaikada sankryžoj fontaną? aš tai ne... :shok: IR šjp sakai tik viską papuošt gėlėm ir psio... Nesamonė kažkokia gautus... Na bet daugujom sutinku :)

Smagu, kad darai panašiai kaip aš - su atnaujimais. Matosi, kad tvoros nelygios ar objiektai nelygiai stovi, tačiau viskas pataisoma. Džiaugiuosi, kad žmonės pagaliau užsiima dideliais darbais, galbūt aš pradėjau šią madą. :nice:

Tvoros daugumoj lygios.( :D ) tik toj foto kur vm tai ten jos lygios, tik vienos aukščiau kitos žemiau. Tai ir atrodo kad nelygios... O Sugalvojau šitą dalyką daryt tai tikrai nuo tavęs. Dėkui, kad "pasiūlei" :D

-- 03 Sau 2012, 18:01 --

Dq kad netingėjai pakomentuot tiek. Bet dėl pirmo punktai tai žiauriai prieštarauju. Esi matęs kaikada sankryžoj fontaną? aš tai ne... :shok: IR šjp sakai tik viską papuošt gėlėm ir psio... Nesamonė kažkokia gautus... Na bet daugujom sutinku :)

tau reiketu po useni pavazineti pamatytum tu fontanu dachuja :)

ai gal geriau tu nemappink, arba bent nekelk savo darbų čia.

sorry kad teko tai pasakyt :|

Jei žmogus nori ir turi tam laiko lai mapina? Nepatinka neskaityk, yra žmonių kuriem darbai manau patinka.

Ir šiai visi pradėjom nuo tokių darbų, nebuvom PRO iškart, tad su tokiais darbais manau jis tobulėja.

O kas tave liečia parodyk man savo darbus? Norėčiau pažiūrėt kas tu per du erelis čia toks...

o_6f22f65331.jpg

ai gal geriau tu nemappink, arba bent nekelk savo darbų čia.

sorry kad teko tai pasakyt :|

Aš nesuprantu tokių žmonių. Tu ką, galvoji, kad aš pradėjau mapint iškarto PRO lygio darbus? Manau visi pradeda nuo lievų darbu. Aš mepinu kad išmokčiau geriau mepint. O dedu todėl čia mepus kad gaučiau kritikos, patarimų ir pagalbos. O ne tokių molių kaip tu kad užtų čia man. Nepatinka mano darbai- Pūsk iš čia. Niekas neliepia žiurėt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...