Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiaip gm yra SFRG senas modas,na šiaip man jis iš dalies nepatinka,nes jis toks primenantis senovę...

Koks tau dar SFRG šitas ira kurtas nuo LRG [Orginalo] Ta gm pradėjau kurti mokindamas PAWN

:D Prajuokinai :D sako LRG orginalo žmogau pabusk šitas gm dar yra platintas kaip TLg ir SFRG...

Grįžau vėl į SA:MP'ą įgavęs daug naujų įgūdžių, bei ištvermės ! [2013.06.30]

Šiaip gm yra SFRG senas modas,na šiaip man jis iš dalies nepatinka,nes jis toks primenantis senovę...

Koks tau dar SFRG šitas ira kurtas nuo LRG [Orginalo] Ta gm pradėjau kurti mokindamas PAWN

:D Prajuokinai :D sako LRG orginalo žmogau pabusk šitas gm dar yra platintas kaip TLg ir SFRG...

Tai čia tau reikėtu pabusti 8| Platinti aš galiu bet koki pakeitus pavadinima.. o xGTA dar seniau buves samp-rp bet modas tas pats tik pavadinimas pakeistas ir gal gamemod'o editoriai žino labiau už tave.. o LRG 5.8 [Orgilan] ar koks ten buves buvo editintas į xGTA...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...