Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu visai nusiritot su tokiais projektais , GM paplatinta paleido , Webas nemokamas. Nu neturiu zodziu ;/ ir dar ne ta tema :/

Surask tu man, kur .LT domenas yra nemokamai. :)

Weed. jei kuri projekta tai ir pinigu gal reik paturet biski ant .lt domeno nebrangus siep jie 35lt~ . o nori sukurti projekta kad nieko nekainuotu ir tau visalaik pinigai eitu ?

Tesiog zinomas kaip Paulius_Massive

Nu visai nusiritot su tokiais projektais , GM paplatinta paleido , Webas nemokamas. Nu neturiu zodziu ;/ ir dar ne ta tema :/

Surask tu man, kur .LT domenas yra nemokamai. :)

Weed. jei kuri projekta tai ir pinigu gal reik paturet biski ant .lt domeno nebrangus siep jie 35lt~ . o nori sukurti projekta kad nieko nekainuotu ir tau visalaik pinigai eitu ?

Aš parašiau tik dėl to, kad tu parašei :

Webas nemokamas

O dabar pats teigi, jog jau 35Lt kainuoja, tai logiška ?:D

❤️

ucoz.com tu cia moketum 35lt? kad butu webas egrp.ucoz.com ? :D Free webas yra ten , susikuri pavadynima ir viskas , nei html nei php sudas ne webas , o jei darai projekta tai normalei reik daryt gal.

B*et arba tu glušas arba tau nedaeina.

Tu nori pasakyt, kad SuperGames, darytas per ucoz ? Aš tau sakau, tu man surask svetainę , kur yra nemokamas subdomenas .LT ( Kur galima užregistruot nors ir ucoz svetainė , kaip tu sakai ), aš tau 100LT duosiu .

❤️

tu durnas *Myliu SuperGames.lt**T , sakau Sitas Free Webas Yra !!! o ne sakiau kad .LT Domenas Free! Kur*a , prie ko cia supergames.lt ir .LT domenas , Pas ji vapsie ne eGRP.LT buvo o eGRP.ucoz.com vapsie tu *Myliu SuperGames.lt**T

Tai ir reikėjo sakyt iškarto, aš galvojau tu kalbi tipo kad eGRP.LT yra nemokamas, aš nemačiau kad jis ten su ucoz buvo padaręs, nes ištrynė.

❤️

ucoz.com tu cia moketum 35lt? kad butu webas egrp.ucoz.com ? :D Free webas yra ten , susikuri pavadynima ir viskas , nei html nei php sudas ne webas , o jei darai projekta tai normalei reik daryt gal.

B*et arba tu glušas arba tau nedaeina.

Tu nori pasakyt, kad SuperGames, darytas per ucoz ? Aš tau sakau, tu man surask svetainę , kur yra nemokamas subdomenas .LT ( Kur galima užregistruot nors ir ucoz svetainė , kaip tu sakai ), aš tau 100LT duosiu .

.LT yra ne subdomenas,o jau Domenas :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...