Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[JB] Cookie [Downloadable]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki as esu vienas is pagr. http://www.cele.lt adminu ir sugalvojau paplatinti viena mano kurtu pluginu.

Aprasymas:

Leidzia ismesti sausaini CT komandai, bei adminams, Tikriausiai galvojat kas is to sausainio?

Na sausainis duoda 5 hp :D bet visa esme yra kaip paraginimas atlikti kokia nors komanda.

Komandos:

chat'e: /cookie - ismeta sausaini, taip pat ir adminai gali ismesti sausaini.

chat'e: /ctcookie - ismeta sausaini ct komandai, sia komanda gali naudotis tik adminai.

Konsolei: shit - kai suvalgai 5 sausainius tu gali issitustinti vidurius

Sausainiu kiekis:

ADMINAI gauna 10 sausainiu.

VIP gauna 5 sausainius.

Visi kiti gauna po 1 sausaini.

Failas:

Sis failas gali buti ikeltas ir vartotojo Emskis. Nes failas buvo pavogtas is musu serverio. Demesio geriausia butu netureti su projektu hardplay.lt pagr admin Emskiu jokiu reikalu nes jis gali uzlauzti, istrinti ar pavogti jusu serveri.

Siustis:

[attachment=0]Sausainai by -=3rn1s=-.rar[/attachment]

Matot zmones, sakau geriausia net neprasidet su hardplay.lt projektu, nes as jam kurdavau nemokamai pluginus o baigesi tuo kad isvoge serveri.

Sakiai kad kelis pluginus jau isidejas, bet viskas atrodo mazdaug taip: tu paprasiai klasioko kad nuhackintu mano pc pasieme jis tuos pluginus (Svarbiausia tik JB), atidave juos tau , tu uzdejai ant savo servo man ban kad niekam nesakyciau slaptu komandu nes tie pluginai sujungtomis jomis. Ir galu gale net nepasakiai aciu, dar be to jis sake kad paplatins tuos pluginus. Zinai nieko gero kai kuri 3 men pluginus ir tie pluginai pavogiami.

-- Papildyta --

Net nežaiskite projekte http://www.harplay.lt Apgaudinėja su pinigais.

atsigauk vaikas :D

ts gray.lt greit grius, aš pasistengsiu ,kad tai įvyktų :]

ereli, negalvok ,kad tokie vierchai kaip tu gyvuos :P

-- Papildyta --

m, dėkui, už reklamą mano projekto.

lenkiuosi prieš tave ,,-=3rni=-`` ir ,,Mynde``

:pyks: :pyks: :beers:

Tokia cia ir ta reklama tik i minusa.

:nice: galvok kaip tai geriau nk prieš aš.

Užbaninau? - taip, nebenoriu tavęs ten daugiau matyt :]

Dieve, jau tau įdomu, aš įkišau tau tą RAT, nes per savo buką galvą antivirusinės normalios neturi :D

Sužinojau visus prisijungimo duomenis, tada perdaviau draugui, o jis ten viską ir padarė :D

todėl ramia sąžine sakau ,kad man visiškai pxj kas ten jums yra :mucha:

Projektui nepakenks, kad keletas ducheliu (ne apie ernį) apie Mynde, parašys savo paistalas:

Cituoju ar kažką pnš [neikit į hardplay ten apgaudines jus ir talialialialia]

čia gali tik sau tokias pasakas sekt ---> mynde

-- Papildyta --

aj va to lopo citata :mucha:

M78ynde rašė:

Net nežaiskite projekte http://www.harplay.lt Apgaudinėja su pinigais.

Tai *Myliu SuperGames.lt* tau tie pluginai jei tu ju nenaudoji reiskia tu su jais kaska nori daryti, greiciausiai naudoti serveri arba parduoti nes pinigu tai matos kad neskiri serveriui beveik.

Emski tu neturi ką veikt matau, kad vaikiškas tavo protas ir veidas suprasčiau ką ten kuria pasakia dėkui ir viskas normaliai o dabar čia nulaužinėt gazdint man išvisa yra *Myliu SuperGames.lt* ar tu ten nulauši ar ne. :)

-- Papildyta --

Reikia draugiškai gyventi padėti vienas kitam patarti o ne laužinėti.

bent 1 protynga mintis :D.

beto, čia nėra "laužimas" čia net pavadinimo nežinau :D

Emski tu neturi ką veikt matau, kad vaikiškas tavo protas ir veidas suprasčiau ką ten kuria pasakia dėkui ir viskas normaliai o dabar čia nulaužinėt gazdint man išvisa yra *Myliu SuperGames.lt* ar tu ten nulauši ar ne. :)

-- Papildyta --

Reikia draugiškai gyventi padėti vienas kitam patarti o ne laužinėti.

bent 1 protynga mintis :D.

beto, čia nėra "laužimas" čia net pavadinimo nežinau :D

Tai ko hackinai mano pc ir vogiai ten viska jei tokia jau gera mintis?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4900 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...