Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. Raidės per didelės.

2. Imk šiuos fontus: Tahoma, arial, myriad pro ir verdana (jie geriausiai tinka dizainui)

3. Headerį renderio neištampyk + per didelis tekstas.

4.Login panelė tragiška, eik į grafpedia žiūrėti dizaino pamokų.

5. Reklamos vieta per didelė.

6. Footer'is gerokai per didelis mažink šrifto dydį ( Siūlau visur rašyti 11 pt šriftu.)

tai avinas esi, kad nesimokai pagal pamokas (avinas ne keiksmažodis, o normalus lietuvių literatūrinis žodis vartojamas praktiškai visur, dėl to vaikučiai moderatoriai patylėkit su įspėjimais) ir kam išvis kuri dizainus, jei net PS pagrindų neturi ?

P.S. Vaikučiai minusuokit mano reputaciją, bet kad ir kiek numinusuosit, vistiek botai esat ir būsit, nes ne šūdsaičiui mane kontroliuot.

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Neturiu ką pridurti tiesiog tragišką pradedant panelėmis baigiant šriftu ir juo dydžiu :D ir tada nesuprantu kaip jau ir sakė kam rašai TOTALI NESĄMONĖ tai nedėk tada...

-- Papildyta --

tai avinas esi, kad nesimokai pagal pamokas (avinas ne keiksmažodis, o normalus lietuvių literatūrinis žodis vartojamas praktiškai visur, dėl to vaikučiai moderatoriai patylėkit su įspėjimais) ir kam išvis kuri dizainus, jei net PS pagrindų neturi ?

P.S. Vaikučiai minusuokit mano reputaciją, bet kad ir kiek numinusuosit, vistiek botai esat ir būsit, nes ne šūdsaičiui mane kontroliuot.

MALADEC.. :D Per tiek laiko kiek seku kekvieno komentarus pamačiau pirmą normalų žmogų ir kuriam yra visiškai *Myliu SuperGames.lt* vaikų nuomonė ir jų veiksmai ŠAUNUOLIS :nice:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...