Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėciau sužinoti...Koki telefona man apsimoka imti,noreciau kad butu daugiau muzikai skirtas...Arba seip koks geras kaina 300-500lt.Esu nusiziurejas Nokia C5 zinau kad jis ne muzikai skirtas...tai va pasakykit ar geras telefonas...O jaigu siulot kita tai pasidalinkite su manimi. :)

Pirmas tikslas:

5 +Rep'ai. [+]

100 FLT. [+]

40 Post'ų. [+]

Šiaip gali pirkt koki " Sony Ericsson" daug kas sako kad jose geriausi grotuvai, nu aš irgi nauduoju Sony Ericssoną :D

Pritariu dėl Sony ericsson! Jie tikrai gerai groja ir visi tie screen touch yra paskutiniai ššš... Pats turėjau, tai po 2-3 sav. jau gulėjo lentynoje apdulkėjas...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Šiaip gali pirkt koki " Sony Ericsson" daug kas sako kad jose geriausi grotuvai, nu aš irgi nauduoju Sony Ericssoną :D

Pritariu dėl Sony ericsson! Jie tikrai gerai groja ir visi tie screen touch yra paskutiniai ššš... Pats turėjau, tai po 2-3 sav. jau gulėjo lentynoje apdulkėjas...

Nusišneki, turiu jau apie puse metu touchą ir nesiskundžiu...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Nusišneki, turiu jau apie puse metu touchą ir nesiskundžiu...

Kiekvienam skirtingai... Bet pamatysi vėliau atsibos. Visi kuriuos pažystu ir kurie turėje touch screenus po kurio laiko gryžta prie normalaus telefono...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Jei jau nepatinka Touch'ai. Tai siulau Nokia 5310 XpressMusic. Mazas,plonas,su knopkem,komplekte turetu but koloneles,ir siaip muzikinis telefonas:

5310_4.jpg

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...