Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

1. Parsisiūsk MTA San Andreas, http://www.Multitheftauto.com

2. Aš pradėjau mappinti nuo 11, tai buvo baisūs darbai. Mėgink laimę.

3. Dėl foto.

a) Pasidarai tą savo MTA darbą.

B) Spaudi "Print Screen" (viršui klaviatūros virš rodyklių)

c) Atsidarai Paint programėlę.

d) Spaudi CTRL+V

e) Toliau redaguoji nuotrauką kaip nori ir t.t.

Svečias

Parsisūsk, atsidaryk map editor, spausk F/ENTER, ir apačioj kairėj bus toks kubas. Tada ten bus objektai. Paspaudi ok, tada su mousu nuvedi kur nori padėti objektą. Taip pat gali objektą valdyti su rodyklėm, page up, page down, su ctrl+rodyklės ir t.t.

aisku, aciu kad padedat o kaip reikes isaugoti viska kad i gta eitu perdeti ar pan? bet man iki tokiu dalyku toli :D ar as teisus :D?

-- Papildyta --

Na ka sukuriau kelis mapus, neisaugojau nes nekokie buvo :D Nelengva biski, obiektus surasti kaskaip sunkia :D ai bet stengsiuos tobuleti.

Jei nori aš tave galiu pamokinti mepinti. Jau vieną mokinu žmogų. Jam 12 metų. Tik reikia, kad turėtum mikrafoną. O man tai 16 metų. Pamokos nieko nekainuoja. Jei susidomėjai AŽ man ir duosiu Skype savo. ;)

Pirma, tiesiog imk obijektus ir juo bandyk gražiai dėlioti, sukinėti ir panašiai.

Mėgink gražiai sujungti tvoras..

Aišku, per 1 mėnesį nieko gražaus nepavyks, bet patobulėjęs , gali iš to ir pinigų užsidirbti. :)

Man asmeniškai mano pirmi darbai buvo daug gražesni nei dabartiniai, kadangi jie buvo daryti su idomumu ir idealiai, o dabar paprastai , jokia naujove ir t.t P.s kaip tu užsidirbsi tos pinigus? :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Pirma, tiesiog imk obijektus ir juo bandyk gražiai dėlioti, sukinėti ir panašiai.

Mėgink gražiai sujungti tvoras..

Aišku, per 1 mėnesį nieko gražaus nepavyks, bet patobulėjęs , gali iš to ir pinigų užsidirbti. :)

Man asmeniškai mano pirmi darbai buvo daug gražesni nei dabartiniai, kadangi jie buvo daryti su idomumu ir idealiai, o dabar paprastai , jokia naujove ir t.t P.s kaip tu užsidirbsi tos pinigus? :D

Pardavinėdamas gražiūs mappus. :)

Hacked by paša

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...