Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tau *Myliu SuperGames.lt*.e.d bybį į burną, o ne csdm plugino...

Tu..... Von iš forumo, jai tau visiems čiulpti ..... mėgsti. ;OO.... Grynai kažkoks vaikas esi. Joks normalus žmogus šitaip nerašytų. : )

Be to.. Man atrodo d3v1l pats kuria pluginus, taip, kad jo nerasi.:/

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

":1wkpndjc]

Tu..... Von iš forumo, jai tau visiems čiulpti ..... mėgsti. ;OO.... Grynai kažkoks vaikas esi. Joks normalus žmogus šitaip nerašytų. : )

Jau tu tik man gal neaiškink gerai? per mažas šūdas esi ,kad man aiškintum... Čia apskritai ne tavo reikalas yra, paskaityk geriau aną temą, ir suprasi dėl ko aš tam pacukui taip rašiau...Dar viemas trėške akis...

Emski, paskaičius tavo žinutes, sprendžiu, jog amžius yra iki 12 metų.

Taip pat buvau apsilankęs tavo serveriose. Adminai su imunity, daro ką nori ir jiems giliai poxui... Tai va, gal čia nelaužk ko neesi, ir bėk adminų tvarkyti šūdinuose servuose...

":1fudjkla]

Jau tu tik man gal neaiškink gerai? per mažas šūdas esi ,kad man aiškintum... Čia apskritai ne tavo reikalas yra, paskaityk geriau aną temą, ir suprasi dėl ko aš tam pacukui taip rašiau...Dar viemas trėške akis...

Ką tu čia primeti?... Labai jau tokiu kietu Šudu?... Pone šūde, iki.:P

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Taip pat buvau apsilankęs tavo serveriose. Adminai su imunity, daro ką nori ir jiems giliai poxui... Tai va, gal čia nelaužk ko neesi, ir bėk adminų tvarkyti šūdinuose servuose...

Kam šudini kam geri, pasikartosiu, tu esi dar per mažas šudas, ir tau iki mano projektų dar DAAAAUUUGGG žemės apšikt reik. Tu gali skaityt tas mano žinutes, nes man ant jų yra giliai P*****

tad geriau čia tu nerauk erelio, nes greit sparneliai apkarpyti bus..

Tu ką, man dabar siūlai adminam imunity panaikint :D :D :D? kad kiekvienas banintų, ir darytų ką nori? - nejuokink, ir nevadovauk ką daryt su mano projektais.

Kam šudini kam geri, pasikartosiu, tu esi dar per mažas šudas, ir tau iki mano projektų dar DAAAAUUUGGG žemės apšikt reik. Tu gali skaityt tas mano žinutes, nes man ant jų yra giliai P*****

Leidžiu karpyt. O šiaip, ko tu čia ant visų stumi? Labai jau kietas primeti, kad LT domeną nusipirkai? Gal biznį didelį suki iš tų savo serverių?? : D Ir labai jau prajuokino tavo žinutė

tau iki mano projektų dar DAAAAUUUGGG žemės apšikt reik

Kiek pats kilometrų žemės apšikai, kad kietą gali laužti? Kažkoks vaikelis, apsimetantis tuo, kuo neesi : )

Leidžiu karpyt. O šiaip, ko tu čia ant visų stumi? Labai jau kietas primeti, kad LT domeną nusipirkai? Gal biznį didelį suki iš tų savo serverių?? : D Ir labai jau prajuokino tavo žinutė

Kiek pats kilometrų žemės apšikai, kad kietą gali laužti? Kažkoks vaikelis, apsimetantis tuo, kuo neesi : )

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tu stobal biškį atsilikęs, eik marmuziuką nusiprausk. Prie ko čia tas *.LT D-O-M-E-N-A-S ? ir prie ko čia tie biznis? tu sakau, eik marmūzę išsimazgok su muilu, jai tau vien LITAI Rūpi.

Hustz, nekreipk dėmesio, matai dvylikmečiui trūksta dėmesio.

original_img.png

Nauja taisyklė:

Gal rašybos klaidas gali ištaisyt? Ar į lietuvių kalbos pamokas neini? : /

Kažkaip keista. Labaaaaaaaaaaaaaaai jau kietą lauži. Taip, man rūpi pinigai, ir jų reikia kuo daugiau, jei tau *Myliu SuperGames.lt*, tai pats kaltas : ) O šiaip, tikrai ne mano reikalas ką su serveriais darai, bet pamatysi, kai žmonių neliks, užsidarysi : )

Jei nori, rašyk į AŽ, galėsi laužti savo nejuokingus prikolus. Dabar, jokio off-topic.

It's for da big owner of da hardplay.lt, emskis...

Gal rašybos klaidas gali ištaisyt? Ar į lietuvių kalbos pamokas neini? : /

Kažkaip keista. Labaaaaaaaaaaaaaaai jau kietą lauži. Taip, man rūpi pinigai, ir jų reikia kuo daugiau, jei tau *Myliu SuperGames.lt*, tai pats kaltas : ) O šiaip, tikrai ne mano reikalas ką su serveriais darai, bet pamatysi, kai žmonių neliks, užsidarysi : )

Jei nori, rašyk į AŽ, galėsi laužti savo nejuokingus prikolus. Dabar, jokio off-topic.

Užsidarysiu ane? Sakai? Pažiūrėsim :) tai jai tau vien pinigai rūpi, tai čia tau greičiausiai PŪST reiktų, nes projektų yra daxuja, kurie dėl pinigų, aš kuriu ne dėl jų, nes jų turiu, ir nemažai. Čia apskritai ne tavo reikalas.

- nemažas. nes tau daug žemes apšikt reiktų įki tokių projektų

TU *Myliu SuperGames.lt* PIDERASTE, KO TU TERŠI ŠITĄ SUPISTĄ TEMĄ *Myliu SuperGames.lt*, SAKAU *Myliu SuperGames.lt* DĖL SAVO PRIKOLŲ Į AŽ RAŠYK, *Myliu SuperGames.lt* Į NEKALTĄ TEMĄ PIDERAS RAŠO...

TU *Myliu SuperGames.lt* PIDERASTE, KO TU TERŠI ŠITĄ SUPISTĄ TEMĄ *Myliu SuperGames.lt*, SAKAU *Myliu SuperGames.lt* DĖL SAVO PRIKOLŲ Į AŽ RAŠYK, *Myliu SuperGames.lt* Į NEKALTĄ TEMĄ PIDERAS RAŠO...

Vo vo, matos! matos, jog tau reik rimtos psichiką gydinančios pagalbos ;]

Nes dar nemačiau ,kad rėktų kasnors šitam forume ;]]]

P.s Adminai? - Matėt? eina sau? ane ?

HUTS, suprasiu aš tave, nervai neatlaikė vargšeliui ane ;( ? Tik atsargiai kompo nesudaužyk!

Ar tave kombainas nutrenkė? Bleeee, tokio atsilupėlio gyvenime nemačiau... Sakau, savo nejuokingus prikolus skaldyk į AŽ, o ne čia...

ėėė, kaip matau rašai paskutinius pranešimus, nes tuoj išveš tave? Nusprasiu aš, kalbėk, išsirek, praeis ;] - tarp minkštų baltų sienų

Rimtai emski, eik tvarkyk websaitą ir savo debiliškus bajerius skaldyk savo tėvui - : ). Forumas neveikia, amxbans neveikia, tuščia viskas.;DDD

original_img.png

Nauja taisyklė:

":8vthsr5g]
Ar tave kombainas nutrenkė? Bleeee, tokio atsilupėlio gyvenime nemačiau... Sakau, savo nejuokingus prikolus skaldyk į AŽ, o ne čia...

ėėė, kaip matau rašai paskutinius pranešimus, nes tuoj išveš tave? Nusprasiu aš, kalbėk, išsirek, praeis ;] - tarp minkštų baltų sienų

Rimtai emski, eik tvarkyk websaitą ir savo debiliškus bajerius skaldyk savo tėvui - : ). Forumas neveikia, amxbans neveikia, tuščia viskas.;DDD

hm, nuokada tau rūpi mano "forumas" ir "amxbans" ką? Eik savo kompą sutvarkyk jai tau neveikia amxbans.

O jai tave domina, tai tėvo aš jau seniai neturiu, tai kad vertetų tau tylėt

":1lnlmuxl]

hm, nuokada tau rūpi mano "forumas" ir "amxbans" ką? Eik savo kompą sutvarkyk jai tau neveikia amxbans.

O jai tave domina, tai tėvo aš jau seniai neturiu, tai kad vertetų tau tylėt

Manęs nedomina.;DD O mano pc tavęs dominti išvis neturėtu.;DDD

original_img.png

Nauja taisyklė:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...