Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

va jetau ta melyna visai cia netinka, melyna spalva ir gradientas? dizainas baigtas? prie dizaino turbūt pasedejai 5 min, nepatingek pasedet pora valandu prie dizaino, nepiesk didelio, piesk ant 1000x1000 ir ne per visa lapa nes slyksciai atrodo, buttonus geriausia daryti su glass efektu, taip pat patarciau naudoti myriad pro ir tahoma fontus, stenkis nedet dideliu.

va jetau ta melyna visai cia netinka, melyna spalva ir gradientas? dizainas baigtas? prie dizaino turbūt pasedejai 5 min, nepatingek pasedet pora valandu prie dizaino, nepiesk didelio, piesk ant 1000x1000 ir ne per visa lapa nes slyksciai atrodo, buttonus geriausia daryti su glass efektu, taip pat patarciau naudoti myriad pro ir tahoma fontus, stenkis nedet dideliu.

Ačiū už kritiką, patarimus.

Na tiesą sakant dizainą dariau ~30-40 min.

":2uvm8zm5]Ech.. :/// Anas man labiau patiko.: D.

Ech, gal 3 patiks labiausiai. :D

9/10 Tobuleji nes pirmas tai ziaurus buvo

Ačiū.

Kaip ir sakė ilgiau prasedėk nepatingėk :)

3-ąjį dizainą darant tikrai pasedėsiu. ;)

❤️

8/10. Kodėl?

Fontas man atrodo per didelis, taip pat, dizainas yra per visą lapą, kas man tikrai nepatinka.

Sėkmės tobulėjant : )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...