Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

":ravstlhp]
Man tie tavo bg labai nepatinka, teksto nemoki derint, iblendinimo 0, vienintelis ka neblogai darai tai spalvas derini. Skaityk tutus, tobulek, sekmes :) 4/10

Man tu rimtai keistas. Eini per visas galerijas, ir tapatį sakai: Lievas, tobulėk, nepriderintas ir t.t.......... 9/10. MLDC.

Nu ne per visas pvz. GaNkster darbai man patiko, ka man padaryt, kad siam forume tik minimalus procentas zmoniu normaliai gfx'ina?

":14gn4tu9]
":14gn4tu9]
Man tie tavo bg labai nepatinka, teksto nemoki derint, iblendinimo 0, vienintelis ka neblogai darai tai spalvas derini. Skaityk tutus, tobulek, sekmes :) 4/10

Man tu rimtai keistas. Eini per visas galerijas, ir tapatį sakai: Lievas, tobulėk, nepriderintas ir t.t.......... 9/10. MLDC.

Nu ne per visas pvz. GaNkster darbai man patiko, ka man padaryt, kad siam forume tik minimalus procentas zmoniu normaliai gfx'ina?

Tylėk, ir dievą mylėk. : )

Forumas skirtas tam, kad diskutuot as ta darau ir darysiu, o jei kam nepatinka just fuck off :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...