Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[PAMOKA] Pradedame kūrti modą. 1 Dalis - Server setup

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hi, pristatau savo pamoką kaip sukūrt modifikaciją nuo nulio, stengsiuos viską paaiškint ko maždaug reikės.

Ko mums reikės:

Naujausios SAMP Versijos

SAMP - Testavimui.

Skriptinimo žinių nereikės kadangi viską pats paaiškinsiu.

Čia bus dalis apie server setup, pasidarysime pilnai serverį kad kitose pamokuose galėtume lengvai skriptinti.

1. Einame www.sa-mp.com -> Downloads -> Atsisiunčiame naujausia serverio versiją pritaikyta windowsam.

2. išpakuojame.

3. Einame į pawno folderi, paleidžiame pawno.exe

4. Dabar išsisaugos defaultinis pawnas nu nžn kaip paaiškint tesiog jau bus pawnas išsaugotas kompe.

Pawno lange paspauskite baltą popieriaus lapą arba File -> New

išoks skriptas. Spaudžiame compile ir išsaugome ten kur atsisiuntėme gamemodes aplanke.

Na ir viskas, šioje dalyje tiek, kitoje dalyje pradėsim daryti nustatymus

sweiki man reike pagalbos as niekur nerandu tos vietos kur reike yklijuot savo ip gal galit man padet labai prasau mano skype lukiux36

NO O.T.

Ar nebūtu geriau iškarto padaryti pilnai pamoką?

Džiaukis kad išviso kažką darau dėl jūsų, didysis skripterį, sedėk dieną - naktį prie kompo ir aiškink supergamsam kaip sukūrti GM nuo 0

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...