Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

SA:MP Lagina nors geras pc.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 mėnesių...

Skaičiai yra ne viskas. Susimažink nustatymus, užsidėk grafikas low arba medium, draw distance susimažink, dar ką pasidaryk kad nelagintų.

O dėl skaičių, gali būti, kad ir 1 GB vaizdo plokštė, bet jei pralaidumas mažas, tai prilygs tik 256 MB tarkim.

P.S. Kompas stalinis ? ar laptopas ? Nes intergruota vaizdo plokštė irgi labai lievai yra :)

Pas mane kompiuterio duomenys:

Intel Pentium 4, 3,00GHz 2,99GHz. 1GB ram. 128mb vaizdo plokštė, Windows XP Professional. 32 bitu pralaidumas.

Vaizdo plokštė:

Atnaujinta, ir visi kiti driveriai

NVIDIA GeForce FX5500

Neintegruota.

Kompiuteris labai senas.. Man irgi lagina SAMP, kai daug žmoniu.. Pvž Sarg.lt, kai vienas vaikštau nelagina, bet mieste lagina labai.. Ant kitu serveriu mažai, bet panašiai...

Tau siūlyčiau,

Pirma persirašyti švariai Windowsus (Geriausias vaistas), aišku jai Windows 7, tai gali ir dėl windows 7.. Nes kitokia grafika negu XP.

Antra įsirašyti Anti virusine, rekomenduoju Avasta 6.0 free, jei xp. O jai ne, tai ant windows 7 rašykis Norton internet securyti, arba Avasta internet securyti, arba gali paprasta avast.

Trečia pilnai visa HDD praskanuok, nes gali buti išlikę virusai, aišku mažai tikimybės, bet verta.

Atsinaujink visus, kokius ras draiverius, siūlyčiau per Driver Genius 10 Professional Edition, nucrakinta, atsisiųsk per youtube.

Ketvirta Jei tau vistiek lagins, pasidaryk Gta san andreas, žema grafika, ir per task manager gali pasidaryti low.

Penkta jai vistiek lagina, na ką arba dėl Windows 7. Arba dėl Interneto. Arba greičiausiai kompiuteris neišveža sampo, be to pamiršau pamynėti, kad išsivalytum kompiuterio dulkes. Jei nepadeda mesk kompiuteri per langa, nene jokauju ;D . Šeip aš irgi planuoju pirkti nauja kompiuterį. tikrai su gerais duomenimis. :)

Jei padėjau kažkiek, +rep.

560x95.png
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...