Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

mane truputį nervuoja mūsų didysis ir naujas prižiūrėtojas ( serverio ) "Invide" ar koks jis ten po galais, kas per makaronas valdo serverį? Rašyt nemoka, pagarbos nulis. Kas jį galėjo paskirti prižiūrėtoju? Ir kodėl jis? Manau, būtų tikrai daug kandidatų ir žymiai geresnių kandidatų nei šis makarons. Čia tik mano nuomone, bet manau ne vienas ir ne du man pritars, kad jis netinka į prižiūrėtojus.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Šeip galėtume mes su LMC ? Arba tik LMC >_>

Zmones jus cia kurie paaraset jus tc pavidziat kad ne jusu paeme gi Rabitto ko tokio Cock kaip tu imti? ;DD LMO priciom cia tu? Ash tave forume nei karto nemates 3. Luknis nuo kada mes priesai? :DD , nuo tada kai tapau priziuretojas? Vilmux tegul raso jis turi pagarba galvuoju kad nedurnas yra , nors mes snd su juo pradejom pyktis. Juokinga ziureti i LMO ir Rabitto kaip jus nekenciat tu zmoniu kuriu kashkur imat jus taciau SSS verte galvuoju , 2 broliai noliferiai , ash ne toks kaip rabitto ir lmo 2 shakalai ant vieno galvuoju , turiu ash situ cia pazystamu kurie zino kad jus COCK :) Sekmes.

P.S ;DDD kas ten rase tipo kad kol ash serve neateisiu? Marciau tu ane? nuo kada mes prieshai? :D tokia pat istorija kaip ir pas luknio Dammn , mldc :)

atmazas` liux Garbe tau, vat zmogus nesiparina ir fsio :P

Kiti kurie varo susideginkit ir supleshkit sau zopa :)

P.S Rabitto kur tokia nemoksha kaip tu imti? tai kad nieko nemoki :P LMC o tu ka nors moki? ikelk plugina nors maziuk ;P

66806f693070023e42159815b4da461a225.gif

Umbrella Swarm 8,1c-v [HIGH XP] - IP - cs.sector.lt:27015
Umbrella Swarm 8,1c-v [LOW XP] - IP - cs.sector.lt:27016
Left 4 Dead 2 [MID XP] - cs.sector.lt:27017

Zmones jus cia kurie paaraset jus tc pavidziat kad ne jusu paeme gi Rabitto ko tokio Cock kaip tu imti? ;DD LMO priciom cia tu? Ash tave forume nei karto nemates 3. Luknis nuo kada mes priesai? :DD , nuo tada kai tapau priziuretojas? Vilmux tegul raso jis turi pagarba galvuoju kad nedurnas yra , nors mes snd su juo pradejom pyktis. Juokinga ziureti i LMO ir Rabitto kaip jus nekenciat tu zmoniu kuriu kashkur imat jus taciau SSS verte galvuoju , 2 broliai noliferiai , ash ne toks kaip rabitto ir lmo 2 shakalai ant vieno galvuoju , turiu ash situ cia pazystamu kurie zino kad jus COCK :) Sekmes.

P.S ;DDD kas ten rase tipo kad kol ash serve neateisiu? Marciau tu ane? nuo kada mes prieshai? :D tokia pat istorija kaip ir pas luknio Dammn , mldc :)

atmazas` liux Garbe tau, vat zmogus nesiparina ir fsio :P

Kiti kurie varo susideginkit ir supleshkit sau zopa :)

P.S Rabitto kur tokia nemoksha kaip tu imti? tai kad nieko nemoki :P LMC o tu ka nors moki? ikelk plugina nors maziuk ;P

Oi žvereli aš tau ne mažiukas ir toks tau niekad nebuvau, tu pirma rašyt išmok, tada pagarbos daugiau turėk ir tik tada kesinkis į tokio forumo kaip šis top 1 Lietuvoje serverio prižiūrėtojus, tu tik gadini visą forumo įvaizdį su tokiu prižiūrėtoju serveris nieko nepasieks, aš patikėk moku ir pluginą įkelt ir admin pack'ą sukūrt ir dar šiek tiek koduot, o tu ką? Pasiemi pluginą iš interneto ir jį įkeli į admin pack'ą viskas, jau padaryta ir by Invide? Aš nesiparinu, nenoriu ir tau nepavydžiu nes šio posto aš nenoriu priimti ir jei man jį siūlys pakartosiu - NEIMSIU. So, nesakyk, kad aš pavydžiu, aš tiesiog stengiuosi tave išvaryti iš šito posto, nes tu tikrai jame netinki. PAECE, žveriuk.

Taip pat jei rašai mano nick'ą tai ir rašyk kaip reikia, o ne LMO. : )

P.S - raudonai pažymėjau tavo klaidas, gal pagaliau išmoksi rašyt?

Marcioks apie tave pasaka irgi parasiau bsk kita sms i prieki ateik nuo kada :P

Davaj Experte varom 4vs1 ;DD , Pradedam.

1.Marcioks tu ziopliukas esi del to kad neturi draugu kiekviena d sedi prie kompo ir nolifeni i lauka iseini? 2. Geraj pakartuosiu nuo kada tu ant manes varaj :)? Nuo tada kai tapau priziuretojas . :unsure::unsure::nice:

WoooW :D sveiki prie prisidedu temos .

Kaip sakė Invide

Pradedam

1.LMC kas tu toks esi , kad aiškinti žmoguj turi jis buti prižiurėtojas ar ne? Tu čia niekas tau nera reputacijos tu žalias esi , kiek ji pažystu kiek ten daugiau nei savaite žinok patinka man žmogus geraj bendrauja , tu čia esi atsiprašau už ždž "LOHAS" patylek.

2.Rabitto? Ohh daejau , taip invide teisus tu esi "Cock" o žinaj kodėl? Todėl kad neatsakaj uz ždž , kaip mačiau forume,kartuoju forume buvo apie 10žm sakės kad tu esi žiaurus"LOHELIS" COCKAS net avatarus uždejo žmonės.

3.Luknis , apie tave nieko nesinori rašyti todėl kad pavydį jam nuo kada taip nežinau , žinojau normali Lukni,dabar ne.

4.Marčioks o kas tu toks vienas žodis "*Myliu SuperGames.lt*" tu už ka ant jo varaj? tu visada balsuojai už ji rašej sveikas ir t.t kaip sėkas . Pats ir slysk "RYŽAS" iš FORUMO TU ČIA NIEKAS.

1 TIKSLAS

Reputacija : +41 [Atliktą]

Pranešimų : 500 [Neatliktą]

FLT : 1100 [Atliktą]

WoooW :D sveiki prie prisidedu temos .

Kaip sakė Invide

Pradedam

1.LMC kas tu toks esi , kad aiškinti žmoguj turi jis buti prižiurėtojas ar ne? Tu čia niekas tau nera reputacijos tu žalias esi , kiek ji pažystu kiek ten daugiau nei savaite žinok patinka man žmogus geraj bendrauja , tu čia esi atsiprašau už ždž "LOHAS" patylek.

2.Rabitto? Ohh daejau , taip invide teisus tu esi "Cock" o žinaj kodėl? Todėl kad neatsakaj uz ždž , kaip mačiau forume,kartuoju forume buvo apie 10žm sakės kad tu esi žiaurus"LOHELIS" COCKAS net avatarus uždejo žmonės.

3.Luknis , apie tave nieko nesinori rašyti todėl kad pavydį jam nuo kada taip nežinau , žinojau normali Lukni,dabar ne.

4.Marčioks o kas tu toks vienas žodis "*Myliu SuperGames.lt*" tu už ka ant jo varaj? tu visada balsuojai už ji rašej sveikas ir t.t kaip sėkas . Pats ir slysk "RYŽAS" iš FORUMO TU ČIA NIEKAS.

Pritariu gi ;DD

miNh, ar aš kažką aiškinu? Aš tiesiog stengiuosi išvaryti jį iš tokio sakyčiau atsakingo posto, kas jis rašyt nemoka ir jau tokį postą užima? MAN dzin yra aš jo nenoriu, jis gal ir gerai bendrauja, bet ne jam tapti serverio prižiūrėtoju, o tu aiškini ką man daryti, tylėti? Pasigydik žmogau, aš gražiai bendrauju, o tu čia iškarto "lohas" pasižiūrėk į save, aš vadovaujuosi "Pirma pradėkim nuo savęs" frazę, so pradėk nuo savęs, o tada kalbėk apie kitus. Kalbu apie Invide, kad jis nemoka rašyti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...