Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Noriu atsiprasyti visu Zaideju kuriems as buvau izulus. Noriu jusu prasyti atleisti atleidimo uz nuriipinta faila ir ikelta i minecraft. Atsuiprasau visu zaideju kuriems as buvau vapsie kazkoks *Myliu SuperGames.lt*. Tikiuosi toks nebebusiu :D

Tikiuosi visi man atleisit...

Kiti jauciu net nesupranta apie ka as cia ir galvoja (Wtf? Wtf? Wtf?)

Aciu visiem uz numinusuota reputacija :)

Nenuminusuokit db tik! :D

Krc prie reikalo.. Taj tikiuosi kad visi man atleisit...\

Net su pagarba!

V1sta. :)

Aš 32% priklausomas nuo Counter-Strike. Kiek tu?

bd025aad72ac696882e5fa76d3d4a889401.png

narys.png

Nu žmogus mato, kad jam numušė reputaciją, todėl dabar atsiprašinėja, kad jos nebemuštų žemyn niekas daugiau.

:mucha: čia kiek perskaičiau, geriausias paaiškinimas :lol: .

Bet vienas ar du žmonės įdėjo -rep, baisus čia daigtas... Man lukonic iš abiejų acc po 2x -rep dėjo, už ką neprisimenu, nes mano atmintis taip toli nesiekia. Ir nieko čia siaubingo. Tarp kitko, pasistenk rep auka ir nebūt, nes vėl rinksies -rep.

Tas -rep čia kaip per oniuka.lt gauni vienetą : DDD

Man kaskaip situ zmoniu labai gaila atsiprasyneja. Tokiam zmogui o ne kitiem kurie graudus prisidare 100 rep ir kurie zaidejai ju nekencia patarciau ta pati daryt o kaip jam atsiprasynejimui duoti +rep nes tykrai zmogus stengies rinko pranesimus ir sieke savo karjeros tykiuosis busi toks nuosirdus tiek forume tiek savimi tykesi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...