Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

http://www.destinysphere.lt - ar kas žaidžiat? Jei kas žaidžiat ar žaisit galiu padėt resursais ir artefaktais, nes man jau atsibodęs šitas žaidimas ir nelabai jį žaidžiu. Žaidžiu Ursus pasaulyje

Žaidime gauni savo korį kuriame statai pastatus, gamini karius, keli mokslus, ieškai artefaktų, galima turėti +2 kolonijas (tokie patys koriai kaip ir pagrindinis korys) kurių iš tavęs negalės atimt kiti žaidėjai +1 užkariaujamą koloniją kuria gali atimt iš kitų žaidėjų. Yra trys skirtingos rasės, kiekviena iš jų turi savo pliusų ir minusų (skirtingi bonusai resursų gamybai, artefaktų paieškoms, mokslo vystymui, gamina skirtingus karius...). Yra du skirtingi pasauliai Ursus ir Manus su šiek tiek skirtingais nustatymais...

Na jei tokio tipo žaidimai patinka gali pabandyt, gal patiks. Man labiau patinka kitokio tipo žaidimai, bet ir tai ganėtinai ilgai pražaidžiau šitą žaidimą :) Man patiko, kad čia nėra raundu ir kad kiti žaidėjai negali nugriaut mano pastatų. Bet šiaip tai man jis irgi ganėtinai greit atsibodo, aš pats jau metus laiko ten nelabai kokia veikla ir užsiimu.

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...