Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, atsakysiu į jūsų klausima, galite nesivarginti ir neiškoti tokių dalykų kaip "Code generation", "Free gift card generation" ir panašių. Kadangi tai neįmanomą.

Daugeliui rašo, koks vysta procesas:

Dažniausiai:

Connecting too game service...

tada,

Getting code...

1. Varijantas yra neįmanomas todėl, kad jei nori kaip sakant prisijungti prie tos "sistemos" jiems reikia žinoti grynai duomenų bazės slaptažodžius, kas yra neįmanoma.

2. Jei išmestu pačioje programoje ta "GIFT CODE", tai irgi neįmanoma, nes jei ir būtu sukurtas crack'as kuris nulaužtu Duombazę, bet vistiek ji negalėtu kontaktuoti su programa kadangi tai neįmanoma, nes žmogus gali neturėti interneto ^^, tad jeigu toks dalykas būtų GIFT CODE būtu siunčiamas į El.paštą. ar kur nors kitur.

Yra daug neįmanomų dalykų, tad nesivarginkite ieškoti. Kadangi toks dalykas tikrai nebūtų įmanomas.

Na manau kitus tai atbaidžiau, kadangi man gaila tokių kur tie skameriai gauna kelis centus ar reklamą už parsisiuntimą, tad netikėkite tuo, kas rašoma.

Taigi, kaip ir išvardinau viską, tad jūms atsiūsiu, kur būtu galima gauti pigiausiai, greičiausiai ir legaliausiai (Be SCAM šiuos kodukus)

Populiariausi žaidimų game kodai:

Taigi daug nededu, bet jeigu norite žaisti legaliai ir pigiausiu būdu, parašykite čia žaidimo pavadinimą ir aš jūms paieškosiu patikimo šaltinio. Čia išvardinau ką aš užsisakiau ir gavau. Na ką sekmės ;) Rašom čia, jei norim pigaus ir patikimo žaidimo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...